Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 1 de maig de 2015

La vallera Maria San Francisco Jerez aconsegueix l'Or en 'Kata individual infantil femenino' i el bronze en 'Kumite individual infantil -35 kg'

El passat cap de setmana es va celebrar el campionat d'Espanya infantil de Karate en la ciutat andalusa de Còrdova. El CD KAZOKUSPORT Pepe Carbonell va acudir a la cita aportant a sis competidors a la selecció valenciana. Va destacar la impressionant actuació de Maria San Francisco Jerez, la qual va aconseguir la proesa d'alçar-se amb l'or en la categoria de 'Kata individual infantil femenino' i amb el bronze en 'Kumite individual infantil -35 kg'. Es tracta d'un fet històric per a la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana. 

No es recorda que un competidor haja aconseguit este lloc amb dos metalls en les dos modalitats en un mateix campionat nacional. D'altra banda, feia onze anys que la FKCV no aconseguia una una medalla d'or en Kata Individual en les categories inferiors. Des de l'any 2004 que es va aconseguir la medalla d'oror, precisament pel mateix entrenador de Maria San Francisco Xerés, Pepe Carbonell. Este èxit és tot un mèrit esportiu per a Maria San Francisco Xerés. El sacrifici de tants anys li ha portat al màxim alt del Karate en l'esport nacional.

1 comentari:

  1. Una verdadera campiona que esta duent el nom de tavernes molt lluny al igual que molts xiquets del nostre poble! ENHORABONA.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari