Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 13 de maig de 2015

Mal exemple donen


Si, ja es nota, ja es sent... Els partits polítics estan en plena campanya. Però tot val? No sols els ciutadans estem "sofrint l´assetjament" propagandístic. El nostre poble està embrutant-se per part d´alguns partits polítics que no respecten les normes, perquè ni respecten el mobiliari urbà ni les zones públiques. Encara no han entés que hi ha zones habilitades per a la publicitat electoral? No en tenen prou que han d´utilitzar les parets dels carrers, panells informatius de l´ajuntament o fins i tot façanes d´edificis educatius? Ací on està L´ÈTICA I EL SENTIT COMÚ que tant promouen i criden als quatre vents? Què passa? Que es queda sols al lema del partit en aquesta campanya? Si no poden complir ni el seu lema, ja no cal ni que parlem del programa electoral. Què poca vergonya. Prediqueu amb l´exemple perquè esteu demostrant que ni ètica, ni sentit comú ni civisme. IES La Valldigna

IES Jaume II El JustAMB TREBALL, ÈTICA I SENTIT COMÚ, FAREM REVISCOLAR TAVERNES


Si, si... ja ho vegem ja, l´únic que feu és embrutar Tavernes.

12 comentaris:

 1. Donant exemple, si senyor, Edu, donant exemple del que no es deu de fer i més ls joves en els instittus.

  ResponSuprimeix
 2. Son comunistes... Lo teu és meu però lo meu es meu eh! Aquestos no poden parlar d'exemplaritat perquè es passen les lleis que no els apanyen per on volen. Tindra por el comunista de no traure ni un regidor?

  ResponSuprimeix
 3. Perquè no se´ls apega en la paret de sa casa? Això ja fa anys es va prohibir, a més de que és una gorrinà deixar el poble així.

  ResponSuprimeix
 4. Que poc civisme. quina manera de ambrutar i de agobiar al poble. eduardo ja pots empaperar tot el poble que despres de tot el que has fet a EU com a Alcalde i ara conspirant amb el teu soci de Gobern del bloc, tinc ben clar el que no vullc al meu poble

  ResponSuprimeix
 5. Vaya vaya, pues si que estamos bien. Un poco de civismo y educación senyores, ustedes han de predicar con el ejemplo. Con estas actitudes no ganan nada, sólo que la gente observe como quieren y respetan su ciudad.

  ResponSuprimeix
 6. Queda lleig ficar lletrers en fites i cartells informatius. Però més llejos i descuidats estaven aquests abans que s´els donara un ús ara electoral.

  Queda lleig tirar per terra la proposta - si recorde correctament - del Bloc, amb llavors Joan Bononad com a líder, d´habilitar uns espais comuns per a la lletreria de partit i la retirada dels mateixos abans de la jornada de reflexió o al finalitzar els comicis.

  Queda lleig que ara particulars desde sa casa enlairen tendenciosament com si d´ídols músicals es tractaren, o Falleres Majors, cartelleries pròpies... o no.

  Queda lleig, i encen la sang, que els xiquets arriben a casa amb globus i pinturetes de colors que els han donat a la porta del col.legi i que aquests porten simbols partidistes. Senyores i senyors, els xiquets no es toquen. Ni en broma.

  Queda lleig que si en una barriada hi han dos mitins de dos partits, els cotxes-anunci assalten els carrers com si d´una cursa de supervivéncia es tractara.

  Queda lleig que fem una muntanya d´un fet incívic i circumstancial. I si els nostres aspirants a representar-nos en el consistori consentixen que els seus equips de campanya seguisquen amb aquestes tonteries, imprópies d´adults cultivats i amb seny, tindrem que exigir-los algun tipus de responsabilitat... O no?

  Queda lleig, i fa vergonya. Necessitem eixemples.

  Només una opinió.

  V.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. I tant que queda lleig. La teua opinió és correcta, però la meua és que en cap moment es toquen els xiquets Vicente. La publicitat electoral tots sabem la que és, i tots han repartit globus, pintures, caramels, bosses... i no es demana el vot als xiquets, que encara no estan ni en edat de votar, ni en edat d´involucrar-se en partits. No tragues les coses de context en un tema tan delicat com són els xiquets, que si ens desviem tant ens podem anar de mare...

   Suprimeix
  2. Em permetreu que salude a V de Visente. Quant de temps sense poder llegir-te! Espere que vingues per a quedar-te. Sóc fan teu.

   Suprimeix
 7. No hi ha que perdre els nervis. L'important són les propostes de cada partit,que aquestes s'expliquen,que es faja debat. L'important és el poble. Va. No paregam crios.

  ResponSuprimeix
 8. Quan acabe la campanya ho deixaran tot com estava no? O tindrem a Eduardito en la sopa "por los siglos de los siglos amén..."

  ResponSuprimeix
 9. Senyor anónim preocupat els cartells de l'institut ja es van retirar al dia següent.No es preocupe vosté que li ho deixarem net.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari