Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 15 de maig de 2015

NP Centre Excursionista Tavernes

El Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, en la tasca que ens hem imposat d’expandir l’amor per la natura i despertar l’interès de la gent per cuidar-la, a més de donar a conèixer les meravelles del medi ambient, vetllem per la conservació del patrimoni. No soles les construccions que son importantíssimes, com neveres, pous de calç, també les sendes que son les arteries per on circulen el muntanyencs. Hem senyalitzat, mantingut, restaurat i homologat la majoria de sendes de la Valldigna.

Ara hem anat mes enllà, i en col·laboració amb el grup Amics de la Natura de Marxuquera i el grup de Barx, hem estat treballant per la recuperació de la “antiga senda al Monduver” PR-CV 51, que transcorre pels termes de Barx i Xeresa. Esta senda estava totalment perduda i en conseqüència els muntanyencs que pujaven a aquest cim, ens sentíem mes “pististes” que senderistes, ja que soles es podia pujar per la pista formigonada que dona accés a les famoses antenes que allí es troben. Ara amb la re-obertura de l’antiga senda, a mes de reduir el temps, la caminada es fa molt mes agradable per mig de la flora autòctona, esbarzers, garrofers, carrasques, etc.

Volem agrair la col·laboració dels ajuntaments de Barx i Xeresa que també han col·laborat econòmicament en la realització d’aquest projecte.

El pròxim 16 de maig, a les 8:00 des-de la Residencia de Barx, farem una excursió per a tot el que vulga vindre, on, a modo de inauguració, donarem per finalitzades les tasques de neteja.
Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari