Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 20 de maig de 2015

NP Karina Vercher, més missatges del whatsapp

KARINA VERCHER APORTA NOVES PROVES DEL CACIQUISME DEL GOVERN DE JORDI JUAN
Novament, amb l'aportació de més converses, la regidora progressista posa en evidència el govern de Jordi Juan, qui encara no s'ha pronunciat sobre els whatsapps fets públics en l'últim ple.

La regidora progressista, Karina Vercher, aporta noves proves del tarannà del govern de Jordi Juan durant esta legislatura. La forma de treballar del govern nacionalista s’ha basat en l’atac a tot aquell que no li interessava, en governar solament per uns pocs, i en ser autoritari i despietat amb qui no li convenia.
“La gent té  dret a saber qui ens ha governat i com ho ha fet. El govern de Jordi Juan passarà a la història com el menys democràtic de la història recent de Tavernes: ha menyspreat el debat, el consens, la participació i ha governat a base de jugades de despatx i pressions”, comenta la regidora progressista Karina Vercher.
En el passat plenari, la regidora mostrava converses en el grup oficial de whatsapp del govern en les quals ja es mostraven accions més pròpies d'un cacic que d'un alcalde democràtic, com pressions a funcionaris, atacs a mitjans de comunicació i atacs als treballadors per llevar-los  funcions i  productivitats.
Per a Vercher, la ciutadania, en general, ha agraït vore eixos missatges. "Han sigut molts els que m’han preguntat per la veritat darrere el teló de poder que va instaurar Jordi Juan, per això pense que és just que la gent conega la veritat. Jo no tinc res que amagar, altres no poden dir el mateix", afirma la regidora progressista i afig que "si a algú no li agrada que es diga el que passa, per alguna cosa serà” .
I en aquest sentit ha assegurat que els actes municipals estaven al servei dels interessos del govern. No importava tan la gent, com traure un benefici polític. A les paelles de festes de 2012, els membres de Compromís feren un abús personal d’eixe acte, tot i saber el cost que suposava per a la ciutadania la seua organització:
“17/09/2012-Llatzer: Has reservat els que et vaig dir jo?
-Pilar Pat: Ja q sols amb els q esteu demsnant ja tenim quasi un centenar
-Pilar Pat: Remarcar q em sembla abusiu i exagerat el numero de paelles q estem agafant en total.
17/09/2012-Pilar Pat: Llacer els 6 q has agafat els reste als 35???
-Llatzer: No
-Llatzer: Son d’amics meus i he anat a fer cua, com tots.
-Llatzer: Eren 36”.
I a més d'estar al servei dels interessos del govern, els actes també estaven al servei d'interessos personals, ja que l’alcalde volia donar prioritat a la seua persona abans que a un tracte correcte i just:
"23/02/2012-Pilar Pat: Bon dia. Ja tinc les entrades del diumenge. Són 6euros cada una, menys la dels regidors q es invitació
-Jordi Juan: Quan manava el PP això no passava. A quin sant pagar les parelles dels regidors? Dimissió de la regidora de cultura JA o moció de censura JA.
-Pilar Pat: Moció. Xo ja
-Pilar Pat: He srguit ls mateixa norma q es feia abans.
-Pilar Pat: El PP ja ho feia així”
Intentaren manipular alguns concursos i els molestava molt que les empreses feren valdre els seus drets. Qualsevol dret dels altres era interpretat com un atac al govern de Jordi Juan. A més, hi havia empreses a les que no es tractava adequadament solament perquè havien treballat amb el PP:
"22/05/2012-Jordi Juan: En nostre amic de Valenciana del Deporte ha presentat recurs de reposició contra el plec de Salvament i Socorrisme. Com vegeu tenim els enemics en casa."
"29/08/2012-Victor Borras: qui tinga factures pendents de signar, que s’aplique
-Evarist: Fins ahir tot.signat exepte splic”.
Amb l'aportació d'estes converses de whatsapp, la regidora progressista posa novament en evidència el govern de Jordi Juan.  Per a Vercher "qui calla atorga", i recorda que el govern de Juan "encara no s'ha pronunciat sobre els whatsapps fets públics en l'últim ple, la única cosa que han fet és intentar desacreditar-me, però sense aportar cap prova en sentit contrari". I es que, com ha remarcat Karina Vercher,"després de quatre anys de propaganda i de sentir solament el que volen sentir, és lógic que els moleste que els diguen la veritat".
Hi havia fets extranys i incomprensibles, com ara que les bases per presentar-se a oposicions per a Intendent de la Policia Local foren preparades per l’intendent que es presentava i ratificades pel regidor de seguretat ciutadana, que havia donat el vist i plau a l’intendent posat pel govern de Jordi Juan:
“29/08/2012-Evarist: Recordeu que demà a les 17 h. Mesa de negociació. OPE que sols podem traure dos places policia segons decret PP i aprovació de bases intendent ja rectificades per miguel i el ací present. Potser sols diguen els paperets que no els sembla que siga per torn lliure. Res més exepte en precs i preguntes que supose diguen alguna cosa respecte de les I.T. i si els pagrarem extra. D’este tema hem de parlar”
També pensaven jugades de despatx per evitar que l’oposició poguera expressar-se:
“4/03/2012-Jordi Juan: No patiu q els PPeros parlaran lo justetet... Recordeu que en precs i preguntes el reglament diu q a cada prec o pregunta sols li correspon una resposta. Açò vol dir que si contesteu bé no tinc per què donar rèplica al PP."
"02/07/2012-Jordi Juan: Ordre intervenció en els pressupostos
Jordi
Victor
Manolo
Llum
Carme
Karina
Manolo
Llum
Carme
Karina
Li diré a Manolo si vol alguna cosa més que serà que sí. Per tant acabarem
Manolo
Víctor
Jordi
Com vegeu Manolo parlarà tres vegades i nosaltres dos cadascun. No es preocupeu. Són tres intervencions contra 10. A més, evitem debats estèrils entre Manolo, Víctor i jo.”
Amb el funcionariat es feien pressions segons interessos del govern i es gastava la productivitat com a ferramenta:
“30/03/2012-Evarist: La productivitat afecta molt”.
En temes com el del Vergeret, es maquinava com no informar a la premsa i avançar-se a l’oposició per penjar-se la medalla:
29/04/2013-Jordi Juan: En el tema de Vergeret estic pensant q podríem reunir-nos primer en la gent del Vergeret. Si enviem nota premsa, els periòdics trauran el q voldran amb declaracions del PP incloses. De l’altra manera els veïns tindran informació de primera mà. Després ja s’ho llegiran als diaris. Seria una convocatòria de hui x a hui només x als veïns del vergeret. Es pot fer. Valoreu-ho

7 comentaris:

 1. Quina valoració fa el PP dels wasaps? M'interesa la seua opinió que encara no la conec.
  En quan a Karina dir que no em fue d'ella. No mostra cap wasap oposant-se al que volia la resta del tripartit i "quien calla otorga"

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. El q va amb mala llet es jordi i tu critiques a karina? Ves i q tho miren.
   Lo del govern de jordi es de jutjat de guardia, quina poca vergonya

   Suprimeix
 2. Lùnic que jo pense es que "CUANDO EL RIO SUENA AGUA LLEVA"

  Que vergonya per favor. Els que tant prediquen de transparència fan pitjor.

  ResponSuprimeix
 3. Tot per wattshapp..... com els xiquets.

  ResponSuprimeix
 4. El qui ha de donar una explicacio es Jordi. Dic jo...

  ResponSuprimeix
 5. Anonim de les 07:39, el verdaderament important, no ES si el que calla otorga o altres. Lo verdaderament important es el que es diu a eixes converses, i deuria de actuar la fiscalía JA.

  ResponSuprimeix
 6. Clar que deuria actuar la fiscalia, fer publics missatges privat esta pensat per la llei .. certa persona pot estar resant ara mateix

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari