Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 21 de maig de 2015

Per cert, el nou alcalde trobarà reformat l'antic institut Jaume II, si, no? JJ s'ha oblidat de fer-se la foto amb el centre reformat? serà aixó?

El futur alcalde tindrà molt treball per davant perquè durant quatre anys Tavernes s'ha quedat paralitzat. S'han incrementat els impostos però els veïns de Tavernes, molts d'ells en l'atur, no ho han notat en els seus barris a pesar que el seu alcalde actual, el Sr. Jordi Juan, venia fa quatre anys en el seu programa electoral el 'Barri a barri'.

Enguany, no vol estrenar propostes, per a què? si no les ha complides! seguim en les mateixes home!! ha llevat la pols del programa electoral de fa quatre anys i torna a vendre'ns la mateixa història per complir, quelcom que únicament podia haver complit escoltant els seus veïns, dia a dia i mes a mes. No ho ha complit i esta vegada igual s'anima a complir este difícil punt del seu programa electoral que es repetix per segona vegada.

Sí! Confiem en ell!! segur que a la segona va la vençuda. Total, ja estan arrimant en uns carros l'estació a Bordería...

Però a l'embolic!! Segurament el que NO haja d'abordar el futur alcalde és la reforma del vell institut Jaume II. No? Segur que no? Ha d'estar PERFECTE. Durant l'anterior legislatura eren freqüents les manifestacions sol·licitant la millora del centre, que realment li fa falta. I en esta legislatura ni una manifestació, tú! NI UNA!!


Això només pot significar que el centre està totalment nou i reformat, si no hi hauria manifestacions! Segur que és així. Què bé! una obra menys que haurà d'executar el nou alcalde. Els nostres fills necessitaven un institut reformat i Jordi Juan ens ho ha reformat??!! O no?, què extrany! perquè no em sona haver vist a Jordi Juan a alguna foto passar-se pel Jaume II ensenyant com s'ha quedat de bé l'institut?? tampoc em sona haver sentit la quantitat que s'ha gastat en la reforma!! serà possible? amb el que li agraden les fotos al nostre alcalde! ? S'haurà oblidat de prendre la foto? No sé...Esperem sue siga només l'oblit de la foto i que haja reformat el centre perquè amb amb tot el que toca fer en esta legislatura perquè Tavernes alce el cap...

2 comentaris:

  1. És més senzill del que s'imagineu. El meu Nebot va eixe institut i diu que està tercermundista, però clar com la majoria dels professors son del BLOC han callat i no han dit res. Sols espere que no tinguen la cara dura de fer-l'hi a Manolo una manifestació a Manolo quan torne d'alcalde, perquè seria per a tirar-los a tots al carrer per hipòcrites, i gent aixina no volem que formen part de la educación dels nostres joves.

    ResponSuprimeix
  2. Si s'atreveixen a fer-l'hi una manifestació a Manolo després d'haver estat callats i quiets quatre anys, jo propose que ens manifestem tots davant de l'institut per intolerants e hipócrites

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari