Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 10 de maig de 2015

Quanta mentida ens venen

Mireu com són les casualitats, aquest matí hem anunciat el malestar dels nostres veíns una vegada més per la deixadesa del govern de Jordi Juan en la seua obligació de complir les normes i fa res, un veí ens ha escrit un correu manifestant-nos el seu malestar relacionat en aquest tema. El veí ens conta que va cridar a l´Ajuntament de Tavernes a les deu de la nit, desesperat. No sols no podia parlar dins de sa casa, sinó que els ventanals retrunyien i era insuportable estar a dins i impensable gitar-se a dormir. Aquest veí remarca que no està en contra de cap acte partidista, ja que tots tenen dret a fer actes electorals. Però aquests actes han de conciliar aquest dret amb els dels veïns que també tenen dret a poder estar a sa casa tranquilament. Per aquest motiu, el veí indignat va sol·licitar a la policia que anaren a mesurar el soroll, per si es complia el nivell acústic permés, ja que era una barbaritat i quina va ser la seua sorpresa de que li contestaren que no tenien res per a mesurar el soroll i no podien fer res. Aleshores... a què es deu aquesta notícia a la primera plana de la web de l´Ajuntament?

"La prefectura de la Policia Local, impulsora del curs, ha assegurat que, amb una millor formació específica, els agents estaran capacitats per a afrontar amb més eficàcia la problemàtica del soroll en la via pública, ja que podran aplicar mesures acústiques com cal, tant en l'àmbit preventiu com en el sancionador.
L'indendent en cap, Miguel Chofre, ha dit que "això implica fer un pas més en la prevenció de molèsties per soroll, tant en la ciutat com en la platja, especialment en època estival i zones concretes en què s'han produït estes molèsties". La Policia Local afronta fa temps la problemàtica per queixes de soroll o contaminació acústica aplicant les mesures preventives de què disposa, i ara es busca una formació més especialitzada per a donar un servei de més qualitat al ciutadà que el reclama."


Una vegada més el govern del Bloc ens torna a vendre fum i més fum. Per a què serveix tanta propaganda i tan de curset si a l´hora de la veritat NO FAN RES DE RES! Segur que l´intendent cobrarà eixes hores ben cobrades i per a què? Per a no respondre davant la sol·licitud desesperada d´un veí.

14 comentaris:

 1. Eu i Bloc són el mateix no voldràs que paren un acte dels socis...clar que no. Quines coses teniu..

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Eu és mes que el Bloc... Tindra la clau per obrir-li l'alcaldia a Jordi. Esperem que no passe aixi.

   Suprimeix
 2. Quina manera d´enganyar a la gent. A bombo i platillo que ho van anunciar. Quanta falsetat.

  ResponSuprimeix
 3. Es burlen de nosaltres, i eixe curset pa que el van fer? Pa dirli al veí que no podien fer res. Estem farts de que vagen de bons i gasten els nostres dines fentse campaña i siga tot mentira. mentirosos que son uns mentirosos. es pilla primer a un mentirós que a un coixo

  ResponSuprimeix
 4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponSuprimeix
 5. Lo del concert d'ahir no te paraules, si es que es pot dir concert. Si es així, com Eduardo Bononad te que fer política per als veins, que es quede es sa casa perque vatja nit que ens va donar.

  ResponSuprimeix
 6. No se, quin partit politic ho feia, però des de ma casa es sentía el volum del concert i llastima tinc dels veïns que ho soportaren.

  ResponSuprimeix
 7. Com sempre fent el contrari del que prediquen. No tenen solució.

  ResponSuprimeix
 8. Per què el Sr. BONONAD no va posar el concertet davant del seu xalet dels Sequers? Al Vergeret no tenim per què aguantar eixos nivells de soroll tan elevats! A cap d'any el Festivern i ara això! La Policia Local no pot fer res per controlar-ho???

  ResponSuprimeix
 9. Un poquet de criteri perfavor. Primer:La pancarta del P.P no estava quan aquestes persones arribaren a montar la barra. Segon:Jo vic prop d'una falla i treballe eixa setmana, és absolutament infernal i ningú els diu res. Retomben les finestres,mal de cap....Fatal. Pertant entenc que si és fa un acte com un concert molesta als veins. Però no és pot prohibir fer un acte d'un dia,unes hores si després en falles és un todo vale.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Llig bé la notícia. Ací no es critica que es facen actes, sinó que es diguen mentires per part de l´ajuntament. En cap moment es diu que una pancarta fora llevada o no, ni per ningú, si alguna cosa deixes caure tú, és perquè saps més del que contes. Res té a veure aquesta notícia en pancartes ni en falles. Tu mateix t´has donat a conèixer.

   Suprimeix
 10. El de la pancarta ho he llegit,tal vegada era a Notícies, pq aquest article està a més llocs i havia vist aquest comentari. Era sols dir que estava a la zona i el comportament de la gent era correcte. Respecte al soroll . Segur que molestava i no se si és sert l'anècdota d'aquest veí respecte a la policia. El que dic es que tal vegada quan a mi hem retumben les finestres de la falla i crec q no compleixen la normativa la policia tampoc a fet res. Pertant tampoc hem pareixería correcte que haveren parat ahir els concerts o haveren anat a medir soroll si a altres events no ho fan. O tots o ningú. Siga qui siga.

  ResponSuprimeix
 11. A si si, la culpa de Jordi persupost. Recordeu, si vos falta paper del wc a alguna cosa es culpq de Jordi i tambe de Llacer, Evarist i companyia. Estan conspirant contra nosaltres. Jajajajajajaj.
  Xe xe xe el que hi ha que vore xfavor!!!

  ResponSuprimeix
 12. La qüestò no deuria ser si es fa curs, o no es fa curs. La verdadera qüestió deuria ser, que les denuncies que puga imposar la Policía Local, ja siga per soroll, ja siga per incumpliment d´horaris de tancament es porten a terme i apleguen al final.

  Per molts de cursets que es façen, si les denuncies, tal volta, no van al final, poc o no res pot fer el bon treball de la Policía Local. Ademés s´heu preguntat alguna vegada, que hi han locals que nit, darrere nit, incomplixen determinades preceptes, i anys darrere anys, obrin les seues portes.

  Tal volta la millor sol-lució no siga, fer cursets, que està be, sino portar a terme la feina de la Policía, es adir, la denuncia fins al final. Així els veins podràn descansar i fer compatible el descans amb el oci.

  Només feu que vendre fum. Ja està be. Valldignens, si no vos fan cas, acudiu al Sindic de Greuges, o defensor del poble, voreu com cambien les coses.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari