Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 10 de maig de 2015

Si que comencem bé si...

Aquest cap de setmana s´ha iniciat la campanya electoral per a les eleccions municipals. I com no la polèmica ja està servida. Hem sentit diverses queixes per part dels veïns: 
- La campanya en teoria començava a les dotze de la nit, doncs a les once ja hi havien pancartes penjades. O són molt ràpids o les normes no són igual per a tots! I ja deixant a banda els nombrosos mítings que s´han realitzat abans de campanya, perquè amb l´excusa de la presentació de candidatures, "de pas picada", ens han avassallat amb el cotxe que parla i amb sermons propagandístics a la Casa de la Cultura.
- A l´endemà de l´inci oficial, algunes de les pancartes desapareixien sense més, misteris que té la vida... i és que depenent del coloret que tinguen, es respecten més o menys.
- El dissabte per la nit, el telèfon de l´ajuntament bollia, el malestar dels veins era patent, no havien estat informats dels actes partidistes que anaven a realitzar-se a la porta de sa casa fins a altes hores de la matinada. Els cartells anunciaven una ubicació però finalment era un altra. 
Doncs si que comencem bé si, des del Diari de Tavernes demanem al govern de Compromís que prenga mesures i que es respecten les normes però sobretot que es respecte als nostres veïns.

3 comentaris:

  1. No es respecten les normes ni a ningú, quina manera d'acosar a la gent antes d'hora.

    ResponSuprimeix
  2. ¿Eso no se puede denunciar? Todos tienen que cumplir las normas, mal ejemplo nos dan los que quieren gobernar.

    ResponSuprimeix
  3. I en la platja els xiringuitos prontet a tancar. Quan de desficaci.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari