Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 21 de maig de 2015

Vist a la premsa: Un funcionari porta al govern de Tavernes als jutjats per ometre denúncies policialsL´empleat acusa l´executiu de presumpta prevaricació i de buscar favors anul·lant sancions sobre locals o infraccions de trànsit.
Un funcionari de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha interposat una denúncia als jutjats de Sueca per un presumpte delicte de prevaricació contra el consistori i, per extensió, als seus responsables polítics.
L'empleat alerta que no s'ha cursat degudament un nombre molt important de denúncies en el si de l'ajuntament de la Vall. Les actuacions han estat posades en coneixement dels jutjats a l'espera que s'admeten a tràmit i s'assigne un jutjat per seguir les possibles diligències.
Pel que ha sabut LAS PROVINCIAS, sembla ser que hi ha més d'un funcionari que ha advertit el succés de fets similars, i que fins i tot podria declarar en el sentit en què s'ha formulat la denúncia per una presumpta prevaricació.
Tot apunta, segons la denúncia, al fet que es donaven presumptament instruccions als agents perquè actuaren específicament sobre certs temes com horaris de tancament, llicències o animals potencialment perillosos. Segons resa el document presentat en els tribunals, podrien haver-se realitzat actes o sancions seguint les indicacions dels responsables policials, però moltes d'aquestes denúncies curiosament no arribaven a completar-se quan ja havien estat tramitades, potser per obtenir algun possible favor polític.
Això comportaria un presumpte delicte per part del personal que estigués al càrrec dels departaments municipals afectats. Les sancions sí que eren tramitades per la direcció de la Policia Local, però el curs de les mateixes no ha seguit el seu camí i tot apunta que podria tractar-se per interferència de representants polítics o de personal que han paralitzat el procés habitual dels expedients, sempre segons la denúncia.
Número de registre
Cadascuna de les sancions cursades a la Vall té un número de registre, però moltes, pel que sembla, no van seguir el seu procés o es van alterar els motius per les quals van ser interposades al seu dia. Encara no ha transcendit el nombre de denúncies afectades, però tot apunta que pot ser un nombre molt considerable.
Si la denúncia interposada al jutjat prospera es podria donar un suposat delicte de prevaricació en el si del consistori valler. En concret, el delicte de prevaricació només es pot donar en una autoritat o un funcionari.
Perquè es done aquest delicte hi ha altres condicionants com que vaja en contra del dret a l'haver-se realitzat incomplint l'ordenament. Aquest incompliment ha de haver-se donat de mitjançant una resolució arbitrària realitzada amb coneixement, és el que s'anomena dol. Les penes derivades de la comissió de prevaricació passen per la inhabilitació del funcionari o càrrec públic.
Aquesta denúncia als jutjats ve precedida per una sèrie de qüestions en el si de la Policia Local de Tavernes de la Valldigna.
En els últims mesos es parlava d'una gran quantitat d'agents de baixa de llarga durada, i en molts casos es devia a motius psicològics.
Un ambient enterbolit ha precedit a la presentació d'aquesta denúncia davant els jutjats de Sueca. El cas podria revelar si algun alt càrrec valler ha pogut interferir en sancions per paralitzar-les o modificar-les.

15 comentaris:

 1. Açò és broma no? Quina quadrilla de corruptes. Si això es de veres que vagen tots fora de l´ajuntament! siga qui siga i li diguen com li diguen!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Jordi es va presentar el 2011 com a la persona que cambiaria Tavernes, i així ho ha fet. Ha sigut un cacic on no ha sabut negociar amb els seus socis que li donaren la alcaldia. Esperem que el diumenge el poble parle clar i el fagen fora! que una persona que no sap negociar no es mereix ser alcalde. #JordiTraidor

   Suprimeix
 2. Ara veurem que responen, de segur que: el jutjat no es fiable, aixó son manipulacions. Espere que la gent obriga el ulls i veja el que hi ha.

  ResponSuprimeix
 3. Eixios son els honrrats,els valents,els de la transparència.... el que son es uns deshonrrats, valents pal trago i la opacitat, que canvien el lema per aquest els va millor

  ResponSuprimeix
 4. qui siga responsable que ho pague. que es diguen noms i cognoms

  ResponSuprimeix
 5. Quins mafiosos, eixa és la transpariència de la que tant parlen. A saber tot el que han fet per darrere, perque per a que ho denúncien els propis treballadors.

  ResponSuprimeix
 6. obligaven als policies posar multes per a fer-se de voler llevant-les ells, si senyor una actitud molt honesta, aixi quedaven bé amb la gent que ells volien, i els que no a pagar 200 euros. això té un nom i no es legalitat

  ResponSuprimeix
 7. que asco dona la politica. quina quadrilla de xanxulleros

  ResponSuprimeix
 8. Ara segur que serà com el tema del transport il·legal de les analítiques de Tavernes a l´hospital de Gandia. Culpa de Jordi Juan mai, sempre del funcionari. Que ens coneguem ja.

  ResponSuprimeix
 9. El diumenge hem de anar tots a votar i tirar a estos sinvergüences de l'ajuntament !!!
  Tots paguem igual, no hi ha dret a que hi hagen veïns de primera i de segon. Jordi Juan i el seu govern fan mala olor

  ResponSuprimeix
 10. Jordi li tirarà la culpa serà a Chofre que serà inhabilitat i suspes de treball i sou per uns mesos.

  ResponSuprimeix
 11. Si se lee el comunicado de la corporacion dice:
  "son per fets intrancedents i sense cap importancia en la gestio publica" si son sin importancia .
  Porque no tramitaron los expedientes?
  si ellos mismos querian la proximidad y la informacion a los vecinos
  Porque tanta campaña y mandar a los ajentes a controlar todo eso? A claro todo depende de quien seas y sino paga.Por cierto la del ruido para que a servido, para pagar mas horas al intendente?

  ResponSuprimeix
 12. Igual que el enganxe de la llum del rete de policia, la culpa serà tambè del treballador?

  ResponSuprimeix
 13. Este xiquet s'ha pensat durant quatre anys que els veïns de Tavernes erem tontos, per dir-ho d'una manera suau. Ara l'hi està eixent tota la merda, segur que hi ha molt més. Ara és el momento de dir-l'hi ací l'únic tonto eres tú, no et volem Jordi Juan

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari