Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 11 de juny de 2015

Alumnes del col·legi San José HHDC són premiades a un concurs de talents

L’alumnat de 2n d’ESO del col·legi San José HHDC de Tavernes ha participat en el "55ª edición del Concurso de Jóvenes Talentos de Relato Corto" organitzat per l’empresa Coca-cola. En primer lloc, cadascú dels 32 alumnes de l’aula van participar en la fase escolar que té inici a principi del mes d’octubre i finalitza els primers dies del mes de març. Durant aquesta fase, els joves del grup enriqueixen la seua forma d’escriure, realitzant diverses activitats a l’aula i redactant alguns relats.


Per la seua trajectòria al llarg d’aquests mesos les guanyadores de la fase escolar van ser: Roge Mollà Bonet, Maria Gimeno Juárez i Clara Pérez Salinas, qui el dia 18 d’abril participaren a la fase provincial. Aquest dia, junt als companys del sector de Gandia, les alumnes hagueren d’escriure un relat seguint les pautes indicades pels organitzadors del certamen i, de tots els que es presentaren, les alumnes Maria Gimeno i Roge Mollà han estat guanyadores del 2n i 3r premi provincial respectivament.


Tota la Comunitat Educativa del col·legi manifestem la nostra alegria i, des d’ací, els donem l’enhorabona, tant a elles com a les seues famílies.

Enhorabona al Col·legi San José HHDC de Tavernes i en especial a les alumnes guanyadores!Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari