Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 9 de juny de 2015

Bernat Pérez s'imposa en la prova de 300 metres llisos al Campionat Autonòmic Cadet Individual

Dissabte passat es va disputar el Campionat Autonòmic Cadet Individual a València. L'escola del C.A. Safor Delikia Sport va acudir amb una representació de 17 atletes que van obtenir un botí de 4 medalles.

María Evangelista s'alçava amb el títol de Campiona Autonòmica en els 100 metres llisos, amb una millor marca personal de 12.69, que alhora és rècord de l'escola 'cadet' en una final molt disputada davant les velocistes del València Terra i Mar i Platges de Castelló.


L'atleta de Tavernes de la Valldigna, Bernat Pérez, aconseguia pujar pel cap alt del calaix en imposar-se en la prova dels 300 metres llisos amb un bon registre de 37.01. Tots dos atletes, tenen moltes opcions de representar a la selecció Valenciana el cap de setmana vinent en Alcobendas en el torneig Federacions Cadet.

La medalla de plata venia a càrrec d'Iván Duarte. El saltador de longitud d'orige cubà, aconseguia un salt de 6.16, que és també récord de l'escola, i l'última medalla, de bronze, l'aconseguia el migfondista Alex Merí, en la prova dels 600 metres llisos amb un registre d'1.29.75.


Fregaven la medalla, María Pérez, en la prova de salt amb Perxa, Sara Segura, en la prova de Salt d'Altura, i Bernat Pérez, en els 100 metres llisos en aconseguir tots ells la quarta plaça mentre que Maybeth Hinojosa, en la prova de Martell finalitzava sisena.


També van participar Trinitario Pons en 100 i 300 metres llisos, Juan Baptista Guillen, en els 1.000 metres, Joan Cloquell i Juan Fuster, en 1.500 metres obstacles, Sergio Palomino en Perxa, Alexia Pedros en 100 i 300, Irene Perelló, en 600, Cristina Llinares, en els 3.000, Cristina Segura, en 300 metres barres, i Andrea Bertó, en javelina.

La pròxima competició per als cadets serà el pròxim 4 de juliol en l'Autonòmic per Equips Cadet, on l'escola espera estar present tant amb l'equip masculí com el femení.

2 comentaris:

Escriu el teu comentari