Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 12 de juny de 2015

Com està el pati !!

El mapa de la Comunitat Valenciana era blau per majories simples del PP. Les veus dels contraris al PP són les que més es senten però realment ha sigut el PP qui ha guanyat quantitativament les eleccions. Altra cosa és que el vullguen fer fòra partits que han nascut al calor de la crisi, aprofitant la desgastada image del PP inmers ara en un procés de regeneració total. Però els pactes s'han imposat per a tirar al partit més votat. I ara comencem a veure les vertaderes intencions dels pactes i els protagonismes ixen a flor de pell... Compromís, Podem i PSPV , partits nous, coalicions i noves i velles esquerres, juguen als croms mentre tot segueix obert en alguns consistoris importants de la província de València. 

Les decisions des de Madrid i València cobren cada vegada més pes per als municipis valencians. Els futurs alcaldes depenen, en molts casos, dels acords que es tanquen per a presidir la Generalitat i l'Ajuntament de València.

Hem llegit també que les decisions actuals del PSOE, cara a nacionalismes i esquerres radicals, li pasarán factura per part dels seus votants que ara observen atents i en silenci com s'uneixen amb partits que poc o gens tenen a veure amb la moderació que es que es pressuposava del PSOE...


El temps ho dirà. Mentre, segons hem llegit a la SER el pati està encara molt tèrbol...

"A Torrent, la situació està bloquejada. El candidat de Compromís exigeix la dimissió del candidat del PSPV-PSOE per a pactar, entre altres condicions. El partit més votat és el PP.

També bloquejat el pacte a Xirivella. El partit més votat és el PP, de nou ací Compromís i Podem fan bloc comú fent sumatori del nombre de regidors obtingut i exigeixen l'alcaldia.

A Montcada, la negociació trencada. Compromís vol l'alcaldia amb 4 regidors per 5 el PSPV-PSOE. El més votat, el PP.

A Paterna, el PSPV-PSOE és la llista més votada, però està empatat en regidors amb PP i Compromís. El pacte està complicat. Compromís ha proposat un acord programàtic que explica el suport d'EU i Podem. No s'ha parlat encara de l'alcaldia.

A Aldaia, el partit més votat és el PSPV-PSOE, i el pacte està en vies de tancar-se amb altres partits.

A Catarroja i Manises pactes tancats entre Podem i Compromís, sense el PSPV-PSOE.

A Sedaví estan trencades les negociacions. El partit més votat és el PP, seguit per Compromís i el PSPV-PSOE als quals solament els separen 2 vots. Compromís vol ostentar l'Alcaldia 4 anys.

A Bétera, les converses trencades

El partit més votat ha sigut el PP, en l'esquerra Compromís A Vilamarxant. En principi el pacte està tancat, amb govern del PSPV-PSOE durant 4 anys. Però la dimissió de Betoret pot fer que faça que Ciutadans recolze la candidatura del PP.

A Riba-roja de Túria, el bloc de regidors conformat per Compromís i Podem insisteixen a ostentar l'Alcaldia.

A Sagunt, el PP i Compromís estan empatats. Compromís no volen pactar amb el PSPV-PSOE si el cap de llista no dimiteix. Hi ha tensions també per al pacte entre socialistes i Esquerra Unida.

A Alzira, el PP és la llista més votada, Compromís la més votada de l'esquerra amb 6. El PSPV, amb 4, demana l'Alcaldia dins de l'estratègia comarcal de fer el mateix que fa Compromís a Algemesí.

A Sueca, el pacte està trencat, el partit més votat és Compromís, que prefereix pactar amb el partit independent liderat per Salvador Campillo anterior alcalde i que ve d'una escissió del PP.

A Cullera, la majoria és del PSPV-PSOE. Compromís amb tres regidors es resisteix a recolzar als socialistes.

A més, dos Consistoris no podran constituir-se: el d'Anna i el de Tavernes de la Valldigna.

En el cas d'Anna, una papereta nul·la ha provocat una cadena de recursos que han acabat en la Junta Electoral Central i que encara no s'ha resolt. En joc, un regidor que pot parar a les mans del PP o del PSOE. Sobre Tavernes de la Valldigna, un altre recurs presentat en la Junta Electoral impossibilita que es constituïsca el dissabte. Caldrà esperar al dia 3 de juliol

3 comentaris:

 1. Lo que no puede ser es que tanta haya tanta corrupción y siempre los mismos. Eso nos lastra hasta a nuestros mismos votantes...
  lo malo es que tardaremos mucho en volver a estar arriba, y lo malo es que no somos conscientes de que la política es muy corta,, algunos sabiéndolo se quieren llevar a manos llenas todo lo que hay......
  Coño, un acto de humildad y que ayudaría al partido, al suyo, al nuestro, al vuestro es que DEVUELVAN TODO LO QUE SUPUESTAMENTE SE LES IMPUTA.. que nunca será lo que realmente se hayan llevado:
  Eso hará que vean al menos que sí, se ha robado, pero se devuelve el dinero..
  pero no,, aquí paz y mañana gloria,, con una triste dimisión tenemos bastante e intentamos tapar al antiguo compañero..........

  ResponSuprimeix
 2. Com está el pati senyors.....
  La lectura dels resultats de les urnes com es manipula... De no guanyar s'interpreta que hi ha que fer fora al mes votat. Aixo com es menja? Esta perversió "democrática" ha de sol lucionarse quant antes.

  Tintin

  ResponSuprimeix
 3. El PP ha de tornar a ser el que era abans! Un partit amb gent nova i que estiga al carrer escoltant als ciutadans i aportant idees al contrari per a millorar la societat.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari