Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 19 de juny de 2015

Consulta les notes de la selectivitat 2015

Hem vist a la premsa, que avuí es coneixen les notes de la Selectivitat 2015. Per accedir les notes de la selectivitat, i igual que l'any passat, la Conselleria d'Educació ha posat en marxa un portal que estarà actiu des de les 14 hores del dia 19 de juny, a la convocatòria ordinària, i a partir de les 17 hores del dia 15 de juliol a la convocatòria extraordinària mitjançant el portal de l'alumne amb la clau que se li facilitarà el primer dia de realització de les proves.

De la mateixa manera, podrà sol·licitar i obtenir el document oficial que acrediti les qualificacions de la prova d'accés a la universitat.


>> CONSULTA ACÍ LA TEUA NOTA DE LA SELECTIVITAT 2015 VALÈNCIA


Un cop s'obri el termini per accedir a les notes de la PAU caldrà introduir el nom d'usuari i una contrasenya, que l'ha de proporcionar el tribunal de la facultat on cada estudiant es va examinar de la selectivitat 2015.

Càlcul de nota
Res més conegues la teva nota de selectivitat podràs calcular la teva qualificació d'accés a la universitat i escollir la carrera que vols estudiar entre les que més sortida tenen o la que s'adapte a la teva nota.

Balanç
El nombre d'alumnes matriculats en les proves ha estat de 19.300 estudiants, dels quals 17.999 van accedir a aquestes proves després d'haver cursat estudis de Batxillerat i 1.301 procedeixen de Cicles Formatius. D'altra banda, 11.221 dels aspirants eren dones i els restants 8.079 homes.

Cal assenyalar que el model de selectivitat implantat des del curs 2009-2010, no distingeix entre vies d'accés diferenciades, de manera que tots els alumnes que superen les proves tindran la mateixa preferència per accedir a totes les titulacions universitàries.

1 comentari:

Escriu el teu comentari