Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 12 de juny de 2015

Esta vesprada es celebra la XVI Festa de l'Esport a la Casa de la Cultura

La Casa de la Cultura acollirà avui a les 19,30 la XVI Festa de l'Esport, un acte que uneix al món de l'esport vallero per a premiar als millors clubs, esportistes, dirigents i empreses, en reconeixement als mèrits contrets durant l'any. Enguany María San Francisco Jerez (Karate), Adrià Gascó Magraner i Batiste Bo Magraner (tennis), Neus Sansaloni Martínez (atletisme) i Guillem Ferrando Porro i Gal·la Camarena (bàsquet).

L'infantil Ferran Giner Magraner (València CF) i els juvenils Carlos Ferrando (Llevant UD) i Jaume  Grau (Reial Madrid CF), futbolistes naturals de Tavernes que triomfen en clubs d'èlit com el València, també rebran esta vesprada una distinció especial en la XVI Festa de l'Esport. Els tres joves s'han «criat» futbolísticament en el si de la UE Tavernes.

Enguany el guardó a la trajectòria és per a Miguel Giner Expósito per tota una vida dedicada a l'halterofília local, com a fundador del club haltera i ara col·laborador.

En l'apartat d'empreses que col·laboren en totes les activitats que organitza la regidoria d'Esports, la nominació especial és per a l'empresa hortofrutícola Sala Gandia, amb Álvaro Sala Gandia al capdavant.


El protagonisme dels clubs serà en aquesta edició per als esportistes o equips que han nominat el Club Atletisme La Valldigna, Club de Bàsquet Tavernes, Club Taekwondo Tracatrà, Club de Tennis La Valldigna, Club de Futbol Sala La Vall d'Alfàndech, Club Halterofília Tavernes, Tavernes Rugbi Club, Club de Pilota la Valldigna, Club Ciclista la Valldigna, Tir i Arrossegament, Club Karate Do Tavernes, Club Patinatge Tavernes, Club de Petanca Tavernes, UE Tavernes, Kitesurf Tavernes, Athletic la Vall CF, Penya 04 Ferracost, Societat de Colombicultura i Centre Excursionista.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari