Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 1 de juny de 2015

La FEHV premia al Restaurant Cinco Hermanas de Tavernes

La Federació Empresarial d'Hostaleria de València (FEHV) ha premiat al Restaurant Cinco Hermanas de Tavernes pel compromís associatiu dels seus empresaris. El restuarant valler porta més de 37 anys a la federació i ha destacat per la seua tasca professional i associativa en ella. La  FEHV va entregar els 'Premis de l'Hostaleria Valenciana 2015', entre ells al Resutaurant Las Cinco Hermanas, en una gala que va tindre lloc en la seu d'ADEIT. En la gala es va rendir homenatge als empresaris comarcals que més temps porten vinculats a la Federació d'Hostaleria de València, als que es va obsequiar amb una insígnia i un diploma acreditatiu per la seua trajectòria, compromís associatiu i fidelitat a la FEHV.

L'acte va comptar amb la presència de nombrosos representants institucionals, polítics, socials, empresarials i de la gastronomia valenciana com el conseller de Turisme, Máximo Buch, el director de Turisme, Sebastián Fernández, el president de la Confederació Empresarial Valenciana, Salvador Navarro, i el director de Turisme València, José Salinas.

Estos premis, concedits per la FEHV, tenen com a objectiu reconéixer la tasca i la trajectòria de professionals, empreses i institucions que han contribuït a dignificar i millorar el sector hostaler de la província de València en 12 categories diferents com 'Defensa del sector', 'Emprendedor Hostelero', 'Diseño en Hostelería' o 'Trajectòria profesional', entre altres.4 comentaris:

 1. Enhorabona! A seguir en la brecha.

  ResponSuprimeix
 2. què bona notícia! enhorabona al restaurant las cinco hermanas!

  ResponSuprimeix
 3. La veritat és que a Tavernes tenim molts bons restaurants i bars. Molts d´ells també deurien de ser premiats. Enhorabona a las cinco hermanas per aquesta trajectòria i pel premi otorgat.

  ResponSuprimeix
 4. Enric Estuch i Ferrando2 de juny de 2015, a les 8:43

  Enhorabona, s.ho mereixeu per bon fer i haver sabut adaptar.vos al temps amb qualitat i innovació però al mateix temps mantenint la cuina de sempre i l.espirit familiar.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari