Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 20 de juny de 2015

NP: El Ministeri d´Ocupació i Afers Socials ens atorga una subvenció per a contractar desocupats

L’ajuntament de Tavernes ha rebut una subvenció de 143.000 euros del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials (Servei Públic d’Ocupació Estatal) per contractar persones desocupades dins del sector agrícola. L’Ajuntament aporta sobre els 16.000 euros en concepte de reconeixement mèdic, quitança, material i equipament amb la qual cosa el cost total del programa està al voltant dels 160.000 euros. Aquest programa facilitarà la contractació de 108 desocupats agrícoles al llarg de l´estiu.
 La subvenció s’emmarca dins dels “Projectes de Garantia de Complements de Renda, SEPE 2015”, que està adreçat a treballadors aturats dels sector agrícola que paguen el “cupó agrari” i que estan inscrits en el SERVEF. El projecte s’executarà en 4 fases diferents i es contractarà en cada fase a 29 peons amb durada d’un mes.
Les primeres contractacions tindran vigència a partir de dilluns, dia 22 de juny, per a dur a cap el projecte denominat “Neteja del Riu Vaca, barranc de Malet i barranc del Massalari”, al qual seguiran el 6 de juliol el projecte de “Neteja del llac de la Goleta i Ullals”; el dia 3 d’agost el “Actuacions en camins i àrees recreatives” i el 24 d’agost el de “Neteja del límit urbà i canal de defensa”.
 Els requisits que estableix el Ministeri i el SEPE són:
- Estar desocupats
- Haver cotitzat tres mesos durant l´últim any, dels quals un ha de ser els darrers nou mesos. Un dia cotitzat computarà com un mes, sempre que siguen dies en mesos diferents.
- S´ha d´aportar el DARDE i el document de Vida Laboral.
El SERVEF va enviar cartes a les persones de Tavernes que complien els requisits, però també des de l’Ajuntament a través de l’Agència de Desenvolupament Local i per evitar oblits es va informar als possibles interessats, sempre que compliren els requisits de l’oferta de treball, que es presentaren a la seu del Braç Treballador per acreditar-ho i així gestionar la inclusió en les llistes definitives i poder ser baremats.
Almenys alguna administració es preocupa pels aturats del nostre poble. Sort a tots els candidats en les baremacions!

3 comentaris:

  1. Pel que entenc es que els requisits els posa el ministeri, però la baremació, siga ser l´elecció, és l´ajuntament. Pues ja hem parlat prou. Ja sabem qui entra i qui no.

    ResponSuprimeix
  2. qué bé els vindrà al nou govern, perquè quedarà de lo més bonica la foto en tanta contractació. Desde luego, li porten el duro a casa i ells es posen la chapa i damunt queden bé amb els seus amiguets.

    ResponSuprimeix
  3. I per part d.ells les noticies a mitges,per quedar be ells a soles,que govern local mes democrata i transparent ,xe,estic aluçinat

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari