Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 18 de juny de 2015

NP: Escola d´estiu 2015

L'Ajuntament de Tavernes organitza l’Escola d’Estiu 2015 per a xiquets entre 4 i 13 anys. La inscripció es pot fer en el Departament de Serveis Socials del Braç Treballador fins al pròxim dia 22 en horari de 9 a 14 hores. El preu d’inscripció és de 100 euros, però en el cas de germans l’import serà de 90 euros cada un. S’ofereix també la possibilitat de servei de menjador, de 13h a 15h si hi ha un grup mínim. 
L’Escola d’Estiu tindrà lloc de l’1 al 31 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, en les instal·lacions del col·legi Alfàndec. Es faran dos grups diferenciats: un per a xiquets de 4 a 6 anys i un altre de 7 a 13 anys.
L’Escola d’Estiu usarà dinàmiques de jocs i tallers per a treballar objectius pedagògics d'educació en valors i, a través d’activitats dirigides, desenvolupar actituds de solidaritat, de respecte als altres i cooperació, a més de potenciar habilitats, treball en equip i fomentar la creativitat. Es pretén també que desenvolupen la seua personalitat i les relacions socials de manera lúdica i didàctica aprofitant part del temps lliure en les vacances estivals.
Les activitats de l’Escola d’Estiu seran tallers educatius, activitats plàstiques i treballs manuals fins a l’hora d’esmorzar. Després seran jocs tradicionals i esportius, jocs de proves i jocs aquàtics.
Hi ha previstes activitats complementàries com ara visites als espais municipals, eixides culturals i esportives (per exemple, senderisme) i el coneixement del patrimoni històric i cultural de la ciutat, a banda de passar un dia en la piscina municipal, entre altres activitats.
Més informació:

4 comentaris:

 1. Quina empresa la organitza enguany?

  ResponSuprimeix
 2. A l'any que be que fagen tambe x als dos messos d'estiu a la platha

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Alguna empresa d'animació del poble ho ha proposat tots els anys,però es veu que està vetada al Ajuntament.

   Suprimeix
 3. de la platja ni s´enrecorden. La escoleta encara està tancada i no crec que l´obriguen

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari