Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 5 de juny de 2015

Pròxima parada… Pista d´atletisme


Ja farà any i mig vam veure a la premsa (http://www.eldiaridetavernes.es/2014/07/vist-la-premsa-humiliacio-al-club.html ) que l’Ajuntament de Tavernes havia efectuat treballs de condicionament del descampat ubicat al costat del CEIP Alfàndec per habilitar-lo com a zona esportiva.

El regidor Josep Llàcer, de Compromís, indicava que la regidoria havia arreplegat el suggeriment del Club d’Atletisme i després dels treballs de neteja i planificació del terreny, a pico i pala, procediren a marcar una pista de 200 metres reglamentària on pogueren entrenar els membres del club d’atletisme.
Després d’informar-nos de tot el procediment ens volguérem acostar per veure aquella meravellosa pista d’atletisme que tant lloava als 4 vents el regidor, de Compromís, Josep Llàcer. Una vegada allí, ens toparem amb una pista irregular, plena de pedres i herbes, desprotegida... No entràvem en crèdit que en aquell terreny d’aproximadament 5.000 m2 i on se celebrava el Festivern anara a instal·lar-se una meravellosa pista d’atletisme amb una fossa i tot.
Finalment, en octubre 3 mesos després que s’habilitara aquesta «Pista d’Atletisme» ja podíem veure de primera mà l’estat d’abandó de l’Ajuntament i concretament de la regidoria d’esports, encapçalada pel nacionalista, Josep Llàcer (http://www.eldiaridetavernes.es/2014/10/una-pista-datletisme-fantasma.html ) a la pista que anava a ser referent local, ja que, anava a construir-se una fossa per poder practicar el salt de llargada i s’habilitaria una zona de llançament de pes i tot.
Hui, dia 5 de juny del 2015, passejant per allí, ens hem adonat que s’ha intentat revitalitzar aquesta pista d’atletisme referent local amb una parada de bus. No sabem cert el significat d’aquesta parada, si han decidit que el Bus passe per ací per a que els ciutadans vegen la pista fantasma i abandonada o si es tracta d’un error i han posat el senyal en mal lloc. El que ens hem plantejat és la possibilitat que pare el bus que porta els xiquets de la mar al cole, si fora així volem clamar al cèl que no passe ninguna desgràcia en aquest breu trajecte de la parada a la porta del cole perquè la vorera i el passeig de vianants donen pena, al igual que moltes de les voreres abandonades pel govern de Juan i de Compromís.
El que és cert, és que aquella zona que tant descrivia el regidor Llàcer, de Compromís, està ben abandonada i no hi ha expectatives de què la cosa canvie.
2 comentaris:

  1. La parada d ´autobus senyalitzada es la del transport escolar de la platja. I si com tu dius el trajecte fins la escola esta molt mal. Tot el tramo que hi ha fins el carrer metge paco valiente esta per a tornar a fer, es deplorable. I sobre la parcela on fan el festivern, on pintaren la pista de atletisme, dir que esta calificada per a fer un centre d ´educació especial. Voldria saber realment la utilitat d´eixa parcel la municipal quina serà per al nou govern de compromis, pq crec que a molts pares que porten els seus fills a centres d´educacio especial fora de tavernes no els fará molta gracia que li lleven eixe ús per a fer un ús esportiu. Quina serà la prioritat del senyor Jordi Joan?

    ResponSuprimeix
  2. Aquesta zona esta super abandonada pel govern local. A vore aquestos 4 anys de majoria absolutissima que fan

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari