Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 18 de juny de 2015

Saben on tenen la seua mà dreta senyors?

Ara vaig amb bici, ara amb cotxe oficial, ara suport la investidura de Ximo Puig, ara no…
Molt tripartit, molta 'mà esquerra' perquè els croms es passen als que han perdut les eleccions, però realment, estos senyors que ens van a governar saben on tenen la 'mà dreta'?

Igual és que, clar, no va amb ells... ells són més de 'mà esquerra'..., encara que de vegades se'ls vaja de la mà... Si el dilluns el nou alcalde de València Joan Ribó, de Compromís, anava amb bici a l'Ajuntament, hui, tres dies més tard, ja s'ha cansat i va amb cotxe oficial,... bueno, alguns dies.

En fi, "Donde dije digo, digo Diego…" Sembla que tot és relatiu en estos nous partits. Depén de amb el peu amb què s'alça u. Esta legislatura estarà plena de sorpreses de segur!. Fa la sensació que el populisme fàcil s'ha imposat als criteris de govern i més que veure decisions de pes amb repercussions favorables per als ciutadans es prenen decisions de 'perogrullo' que van sorgint per anar eixint al pas i que, per cert, donen una nota de color a la política.

Més serietat per favor! Amb El Govern autonòmic encara per investir, pareix que no està clar encara qui ho presidirà, o sí? No sé... a la vista del que hui hem llegit en premsa pareix que no. "Montiel (Podem) posa ara condicions per a recolzar la investidura de Puig", Ara? Sí. Aixina és, afirma que ARA Podem no subscriu cap candidat i supedita el seu suport a què es complisca el Pacte del Botánico. Alé! ahí ho tens!

No sabem per què però no serà l'única vegada que vegem estos pleits i històries. Facen memoria... Els sona allò de que ens fan oposició des del Govern? Perquè recorden-ho ja que
pareix que vindran més històries paranormals com aquella…


Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari