Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 11 de juny de 2015

Tavernes, Simat, Barx i Benifairó de la Valldigna promocionen els seus productes del 10 al 13 de juny de 2015

La Mancomunitat de la Valldigna dóna a conéixer els atractius turístics dels seus municipis en l'Oficina de Promoció Provincial, del 10 al 13 de maig. L'oficina, situada en el davall del Teatre Principal de la ciutat de València, promociona els municipis de Tavernes de la Valldigna, Simat de la Valldigna, Barx i Benifairó de la Valldigna.

Tavernes de la Valldigna promociona les seues platges, l'església de Sant Pere Apòstol, el Calvari, l'ermita de Sant Llorenç i el brollador el Clot de la Font. Simat de la Valldigna mostra el Monestir de la Valldigna, l'ermita de la Xara i els paratges naturals del seu terme municipal; Benifairó, l'església de Sant Joan Evangelista, l'ermita de Sant Miquel i el Castillo d'Alfàndec i Barx, el paratge de la Drova, la nevera i les rutes de senderisme.

L'Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres al matí de 10:00 a 14:30 i a la vesprada, de 16:00 a 19:00 i el dissabte des de les 10:00 fins a les 14:00.

62 municipis i 7 mancomunitats 

Durant tot l'any, el 'Racó dels Pobles' promociona l'oferta turística de 62 municipis i 7 mancomunitats. Cada setmana, un municipi o mancomunitat compta amb l'espai de dimecres a dissabte, per a exposar la seua oferta i donar a conéixer els seus productes turístics. L'acció de l'Oficina es reforça amb distintes accions com a exhibicions d'artesania, degustacions gastronòmiques i actuacions folklòriques. Entre els mesos de juny i desembre promocionaran els seus productes turístics les mancomunitats de la Canal de Navarrés, la Safor, l'Associació de municipis Xúquer- Cabriol i els municipis d'Enguera, Paiporta, Manises, Montesa, Macastre, Yátova, Alboraya, Sueca, Algemesí, Turís, Pobla del Duc, Ayora, Cortes de Pallars, Cheste, Utiel, Anna, Chiva, Agullent, Benissoda, Montroi, Xirivella, Bocairent, Alquàs, Benetússer, Casinos, Mareny de Barraquetes, Requena, Canet d'en Berenguer, Silla, Otos, Atzeneta d'Albaida i El Palomar


Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari