Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 16 de juliol de 2015

Accidents a la piscina descoberta de Tavernes que ha tingut un cost de 214.000 euros

Obres fetes de pressa, amb mals resultats, però amb molts diners gastats amb elles. On està la bona gestió municipal? La piscina municipal DESCOBERTA de Tavernes s'ha inaugurat este any a finals de juny després d'un conjunt d'obres de rehabilitació i d'eliminació de barreres arquitectòniques als vestidors que han tingut una durada de més de sis mesos i que han servit, fins ara, per enviar xiquets a urgències. Els xiquets no han pogut gaudir d'ella com tots els anys a principis de juny fins que no han acabat les obres de millora. Però realment millora no saben per qui, ja que a més de costar com si et comprares un pis nou de gran categoria, 214.632 euros, sols han donat mal resultats.

Amb diners finançats dins dels Plans Provincials 2014 i 2015 de la Diputació s'ha fet esta reforma a la qual optaren sols tres empreses: una constructora, una de transports de mercaderies i altra que és un autònom especialitzat en construcció. A qui li donaríeu vosaltres l'obra d'estes tres empreses? Doncs sí, la veritat és que hi ha poc on triar.... No hi ha més empreses constructores a Tavernes interessades en fer esta obra que finalment s'adjudicà per 208.000 euros (amb l'IVA inclòs)? La convocatòria per l'obra ja es va fer amb presses i eixe ha sigut el resultat. Ací us adjuntem les empreses que optaren i la que es quedà l'obra.

En fi, valoreu els resultats... Este Govern de Jordi Juan com gestiona?, a qui adjudica?, a qui convida als concursos?, quins resultats tenen les obres?, i a quin preu?Doncs amb el mateix preu que costa obrir la piscina coberta s'han gastat diners de la Diputació en una obra de dos vestidors que fins ara sols ha dut xiquets a urgències i que ha tingut sobre despeses i en tindrà més fins que s'arreglen els desperfectes que causen dany als menuts.
3 comentaris:

 1. Hi ha moltes queixes dels usuaris perque els desaigües no funcionen be.
  Atenció al sobrecost de esta mala ejecució de l'obra amb el "visto bueno" del govern de Jordi Juan de Compromís.
  Amb eixos diners ja estaria oberta la piscina coberta i tindriem piscina tot l'any.

  ResponSuprimeix
 2. Fins i tot, crida l'atenció qui l'ha acavada fent!! no hi ha més constructors al poble? És just que sempre s'ho enduguen els mateixos?

  ResponSuprimeix
 3. Estruch?, no tindrà res que vore amb quaderns de reflexió ni amb compromis, veritat?

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari