Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 13 de juliol de 2015

Ana Benavent, Fallera Major de Tavernes de la Valldigna 2016

La fallera vallera Ana Benavent Gascón (38 anys) será la Fallera Major de Tavernes de la Valldigna per a l’exercici de 2016. Així es va fer públic després de que l’alcalde valler, Jordi Juan, va efectuar divendres passat la tradicional cridada telefònica des de l'Ajuntament, per a comunicar-li la proposta de la Federació de Falles, acompanyat per la Fallera Major eixint, Sara Tur, i la seua Cort d'Honor. 

Ana Benavent pertany a la Falla La Dula, on va ser Fallera Major l’any 2004. El seu home, Carlos Torres, ha estat president de la comissió en els darrers tres anys. La proclamació d'Ana Benavent com Fallera Major de la nostra ciutat tindrà lloc a l'octubre. La federació, que actualment presideix Salva Talens, va instaurar el càrrec de Fallera Major de Tavernes l’any 2009. 

D’altra banda, este dissabte 18 se celebrarà el Mig Any Faller a la platja, a l’avinguda de la Marina. No es cremarà cap monument i els actes consistiran en despertà, concurs de truc i passacarrer a la vesprada. 

6 comentaris:

 1. Visca la Fallera Major de Tavernes!

  ResponSuprimeix
 2. ¿No hay falla? ¿No queman el monumento?
  Vaya decepción. El elemento central de la fiesta fallera y lo quitan. Vaya forma de dar a conocer la fiesta fallera de Tavernes. ¿De quien ha sido esa maravillosa idea? El año que viene que no hagan nada y mucho mejor.
  La fiesta fallera sin falla no tiene sentido.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Quants en governa la farina15 de juliol de 2015, a les 1:56

   Xe, per favor, una falleta per a aquesta persona no hi haurà per ací? Va, cordons, que li agafaran tres mals... Una ànima caritativa que li plante un monument (o 'bonyigoment') al costat de casa, amb mascletà, paelles al foc de llenya i al ras, discomòbil-discoent, bufats, grollers, pixons i perbocadors. Va, Falles també a l'estiu!

   Suprimeix
 3. Quants en governa la farina15 de juliol de 2015, a les 11:51

  Xe, teniu por del 'lobby' faller i per això no publiqueu el meu comentari?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Cap por! ahí està el que dius! els fallers saben molt bé qui és qui. Vosaltres es feu vore com sou

   Suprimeix
  2. Quants en governa la farina16 de juliol de 2015, a les 18:20

   T'ha costat (que t'ho preguntara expressament), però sí, finalment has publicat el comentari. Gràcies per permetre que 'ens' manifestem; que 'ens' donem a conéixer obertament, vaja. I ara, el més important: a veure si alguna bellíssima persona aconsegueix els ninots per a l'anònim de 14 de juliol, 12.04 hores. 'Hem' de procedir contra rellotge. Visca el Lobby Major de València!

   Suprimeix

Escriu el teu comentari