Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 10 de juliol de 2015

Aprovisionem i cobrem més, total ho paga el poble... i si deixe de ser diputat?

El ple de dimarts va ser la consolidació d'un sistema futur per Tavernes en mans de Compromís. No només va sorprendre amb la imposició del cap de premsa de Jordi Juan recolzat per únicament els regidors de Compromís. També ens va portar una novetat més. Com sabeu l'alcalde no pot, per llei, disposar del sou de Diputat i d'Alcalde. I ha triat el més elevat, el de Diputat, és clar. Doncs bé, en aquest mateix ple es va fer esment al fet que hi hauria tres regidors alliberats que cobrarien més de 39.549 euros anuals cadascun (Llum Sansaloni, Perfecto Benavent i Josep Llàcer). 

Però a més a més el sou de l'alcalde, que no es cobra, 43.943 euros anuals, es quedarà ací, per si l'alcalde, algún dia, deixés el seu lloc com a Diputat. "Ja sabeu que la política és així, i avui estem ací però un altre dia a saber on serem", argumentava com motiu Perfecto Benavent, regidor d'Urbanisme. O siga que hem de tenir les butxaques ben plenes encara que no siguem alcalde per si tornem al càrrec… "No siga que aquests desaprensius ens deixen sense salari". Qui entén això? Nosaltres no, per descomptat. Seguim gastant i aprovisionant despesa per si vénen vaques magres. Doncs vaja despesa innecessària...

Vaja! i nosaltres que pensàvem que no eren jornalers de la política!!!, com ens sorprenen aquests de Compromís!!. També són com els de Podem i apliquen allò de 'Donde dije digo digo Diego' !! vaja quines sorpreses ens estem portant. Bé, continuem, el cas és que sobrarien aproximadament 10.000 euros (els 43.900 menys 36.000 que cobraría el cap de Gabinet d'Alcaldía alliberat), 10.000 euros que ens podríem estalviar els ciutadans de Tavernes i que estaran a disposició del que decidesca l'alcalde i el seu seguici, per variar. Anem bé. Quina manera d'estalviar!!

8 comentaris:

 1. Els tres alliberats cobraen 40.000€ en les seues faenes?
  Compromis? Si en la butxaxa

  ResponSuprimeix
 2. Jordi cobtarà cada mes:
  el seu jornal de Diputat que paguem tots els valencians
  230€ del pleno, 200€ de la junta de portaveus, 200€ de cada junta de govern i 100€ per cada asistencia a la Mancomunitat de la Safor o siga uns 730€ que li paguem els veins de Tavernes.
  600€ de la Mancomunitat de la Valldigna que paguem els Valldignencs.
  Sort que Jordi ddia que no era un jornaler de la politica. Més de 4.000€ li cauen tots els mesos en la butxaca.

  ResponSuprimeix
 3. El mateix que cobrava Vidal i companys com alliberats en els governa del PP actualitzat

  ResponSuprimeix
 4. Aiii que acabaets esteu!!

  ResponSuprimeix
 5. El referiràs al PPPsoe suposse ? Perquè Compromís va vent en popa i no ho dic jo, ho diuen les urnes i a tots nivells. No estaran fent-ho tan mal dic jo. Seguiu, Seguiu que d'ací quatre anys 12 com Eugenio

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Envejeu Eugenio? Ai que rics seriem a Tavernes si els polítics no foreu tant en vejo sos! ! Als de Compromís se us veu de llarg!! Medint-se sempre. Realment us importa la vostra butxaca i tenir poder o el poble?

   Suprimeix
  2. Per cert què thas endut tú de la victoria de Compromís perque el poble no res de res

   Suprimeix
 6. Vent en popa???jajajajjaja si haveu fabricat govern! ! Ací haveu enganyat en el tema de l oposició dins del govern del PSPV...i fareu exactament el mateix a nivell autonómic. Teniu una cara mes redura!! Les urnes dien majoria a la Comunitat del PP a pesar de la campanya de desprestigi que haveu fet!! Pero haveu canviat cromos per la sía de governar. I sols us dedicareu a traure mm del pp. Faena res de res no teniu ni idea. I el vostre desprestigi del PP será lo únic que fareu. Per construir el vostre camí a la Generalitat enganyant i sense produir res bo per als valencians. Mentre anireu construint els paísos catalans...ixa es la vostra ambicio separatista total i acabar amb els partits centralistes a base de desprestigi . I vosaltres sou pijor que el PP en corrupcio. Teniu massa ganes de govern..

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari