Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 15 de juliol de 2015

Comencen les projeccions de la Dipu a les platges de Valencia amb 'Futbolín', hui a Tavernes

El Patronat Provincial de Turisme "València, Terra i Mar" projecta pel lícules gratis en 18 platges valencianes, durant els mesos de juliol i agost

El Cinema a les Platges del Patronat Provincial de Turisme "València, Terra i Mar" arriba esta setmana a les localitats de Tavernes de la Valldigna, Alboraia, Mareny de Barraquetes i Cullera.


Dimecres 15 de juliol, a la platja de Tavernes de la Valldigna, es projecta "Futbolín"; el dijous 16 de juliol, a la platja de la Patacona d'Alboraya, "Rio 2"; el divendres 17 de juliol, a la platja del Mareny de Barraquetes, "Ocho apellidos vascos"; i el diumenge 19 de juliol, a la platja de Sant Antoni de Cullera, "Cómo entrenar a tu dragón 2".

Els espectadors poden dur la seva pròpia cadira o una tovallola per seure a la sorra i veure les projeccions de les pel·lícules, que comencen a les 22:00.Cinema gratis a 18 platges valencianes

El Patronat Provincial de Turisme ofereix durant els mesos de juliol i agost cinema gratis en 18 platges de la província de València, en una pantalla inflable, amb l'objectiu principal de dinamitzar el turisme i l'oci en els municipis valencians.


Aquesta oferta d'oci, a més de perllongar l'activitat de les platges valencianes durant la nit, promociona els atractius dels municipis turístics de la província, a través d'un vídeo turístic, que es projecta abans de la pel·lícula i les publicacions turístiques, que es reparteixen entre els espectadors.


A cada municipi també es projecta un curt d'animació valencià i missatges de sensibilització mediambiental.Calendari "Cinema a les platges"

Miércoles, 15 de julio: Tavernes de la Valldigna, "Futbolín".
Jueves, 16 de julio: Alboraya (La Patacona), "Río 2".Viernes, 17 de julio: Mareny de Barraquetes, "Ocho apellidos vascos".Domingo, 19 de julio: Cullera (Playa de San Antonio), "Cómo entrenar a tu dragón 2".Miércoles, 22 de julio: Bellreguard, "La lego película".Jueves, 23 de julio:Xeraco, "Cómo entrenar a tu dragón 2". Domingo, 26 de julio: Daimús, "Futbolín". Lunes, 27 de julio: Gandia (Playa Nord), "Las aventuras de Peabody y Sherman". Martes, 28 de julio: Piles, "La lego película".Viernes, 31 de julio:Oliva (Playa de Pau Pi), "Río 2".Sábado, 1 de agosto: Canet d’en Berenguer, "La lego película". Domingo, 2 de agosto: Cullera (Playa de San Antonio), "Futbolín".Miércoles, 5 de agosto: Bellreguard, "Cómo entrenar a tu dragón 2".Jueves, 6 de agosto: El Puig de Santa Maria (Els Plans-Urb Mar Plata), " Ocho apellidos vascos".Viernes, 7 de agosto: La Pobla de Farnals (playa Sur), "La lego película".Sábado, 8 de agosto: Sagunto (playa de Puerto de Sagunto), "Operación cacahuete".Domingo, 9 de agosto: Puçol, "Ocho apellidos vascos".Lunes, 10 de agosto: Gandia (playa Nord), "La lego película"Miércoles, 12 de agosto: Sueca (Les Palmeretes), "Cómo entrenar a tu dragón 2".Jueves, 13 de agosto: Valencia (El Cabanyal), "Río 2".Viernes, 14 de agosto: Alboraya (PortSaplaya), "Cómo entrenar a tu dragón 2".Martes, 18 de agosto: Piles, "Operación cacahuete".Miércoles, 19 de agosto: Tavernes de la Valldigna, "Las aventuras de Peabody y Sherman".Jueves, 20 de agosto: Mareny de Barraquetes, "Río 2".Viernes, 21 de agosto: El Perelló, "Cómo entrenar a tu dragón 2".Sábado, 22 de agosto: Xeraco, "Vivir es fácil con los ojos cerrados".Viernes, 28 de agosto: Daimús, "Las aventuras de Peabody y Sherman".Domingo, 30 de agosto: Oliva (playa de Pau Pi), "La lego película".

2 comentaris:

 1. L'ajuntament ha contraprogramat la projecció de esta pelicula a la platja amb un concert de Pep Botifarra a la Goleta.
  Esta nit tenim pelicula i Botifarra a la mateixa hora i demà res de res.
  Que algú pose ordre en este desgavell i coordine les activitats que es fan per evitar solapaments com este.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Tranquil !!! a Pep Botifarra el voràs moltes voltes per el poble. Ja voràs qué divertit! El NODO musical del BLOC!! jajaja Ara gaudirem de Botifarra moltes més vegades!! amb el Bloc passaran per Tavernes tots els artistes del Bloc i de manera repetida!! ja tenen el jornal ben assegurat: Botifarra, Castillo, Obrint Pas, la propaganda a través de la música i de l'humor és la que millor arriva home!! estigues atent.. i n'ixiran grups nous ja voreu. És un filò açó del Bloc!

   Suprimeix

Escriu el teu comentari