Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 1 de juliol de 2015

De 14 secretaris autonòmics a 17

Anem a començar una sèrie que anomenarem 'Donde dije digo, digo Diego'. Sí. I per què ?, doncs, perquè aquesta filosofia de treball comença a imperar en els nous governs autonòmics i municipals tripartits, quatripartits, quintipartitos ... que s'han imposat en contra dels vots i decisió de la ciutadania.

Hi ha molta mala memòria, molta amnèsia entre els nous governants. Moltes promeses i decisions prèvies a prendre la vara de comandament dels nous governants 'improvisats' i dels municipis valencians i nacionals s'estan INCOMPLINT. No estranya perquè no saben ni amb qui estan governant. Però en fi ... Recordem algunes de les anecdòtiques: Anar amb bici 1 dia, per a tres dies més tard portar cotxe oficial, llençar als captaires d'una zona cèntrica, no ajudar els desnonats, col·locar a marits, cosins, germans, ... en fi, un llarg etcètera d'actuacions contràries al que promès. I això que encara estan en carn viva les seves rehivindicaciones electorals.


Encara no han començat a prendre decisions de govern en la Generalitat i ja estan desdient allò que prometien en aquell bonic pacte per tirar al PP del Govern.

El 'Donde dije digo' d'avui és ... taratararaaaaa: 17 secretaris autonòmics.

PSPV i Compromís van acordar reduir de 18-14 les secretàries autonòmiques. I què han fet al final? Ho han deixat en 17. Ni pa tu ni pa mi. Però només fa una setmana quan PSPV i Compromís acordaven reduir de 18-14 les secretaries autonòmiques. No obstant això, aquest dimecres al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) apareix publicat que la nova estructura del Consell comptarà amb 17 secretaris autonòmics, ja que en Presidència de la Generalitat es disposarà del gabinet del president i de l'Agència Valenciana de Turisme . Els seus màxims representants tindran càrrec de secretari autonòmic, sumant dos responsables més en aquest rang segons el decret signat pel president de la Generalitat, Ximo Puig, amb data de 30 juny 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari