Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 7 de juliol de 2015

Dóna gust passejar per aquest poble!

Dóna gust passejar per Tavernes. Net, polit i gairebé nou, així ens hem trobat el poble. Quatre anys han passat i segueix estant tot igual, ara amb majoria absoluta de Compromís a saber quan arreglen tots aquests desperfectes. A les imatges no figuren els passos de vianants per pintar, que segueixen igual, per pintar. Tampoc les voreres trencades de la carretera, zona de trànsit i comercial, ni els boscos d'herbes que surten a les voreres de la platja o els jardins selva que ens trobem a la zona del Lago Azul, per no esmentar les voreres destrossades pels trams de camí al canal ... en fi, un poble en el qual dóna gust viure, però passejar, sobretot passejar.

H

6 comentaris:

 1. No passa res, demà tenim concert del carraixet en el clot de la font, el independis-me va eixint, amb valentia, , però abans de les eleccions, molts que van votar a Compromís no ho sabien. S¨ha sentit alguna volta a Jordi Joan, dir que pensa de una posible unificació de Cantalunya, Valencia, Aragó, Roselló i Balears?.

  Seria ja hora, que el Sr. Jordi i el seu euip, es manifeste de forma clara i explique amb transparencia a la ciudadania, sin comparteix una futura idenpedencia del actual estat.

  ResponSuprimeix
 2. Deixeu-vos de si Catalunya o la figa sa tia... Ja està bé de mentir, manipular i despistar a la gent. Els catalans, estan a catalunya, igual que els madriles estan a Madrit... Desperfectes? Que passa, que amb el PP estava tot net i arreglat? No teniu memoria o simplement no vos interesa? Que poca vergonya. La inmensa majoria del que es veu a les fotos, ja fa prou mes de 4 anys que estan així. I el institut nou? Eixa grandissima cagada del PP, al que sempre li ha paregut que la rajola es lo unic important en instituts, hospitals, etc... Ara van a comensar a canviar les coses y els del PP esteu cagats de por. Ai mare, quan alçem la estora, quanta merda va a ixir... Com podeu dormir per les nits? A si, que no teniu integritat...

  ResponSuprimeix
 3. Perdona maleducat i malparlat!! feu-vos responsables d'alguna cosa, com de la brutea i de l'estat lamentable en què està el poble. I no tireu balons fòra. Ací governa el Bloc no el PP. El que tinguen que traure del PP a altres llocs que ho traguen però no canvies de tema. Les fotos que eixen ahí són del poble. I pots dir el que vullgues, però durant el PP estava el poble net i ben cuidat, cosa que ara no està. Altra cosa és els gutos de cadascú, per gustos colors. Però net i cuidat estava. S'arreglaren voreres, la carretera, es va fer el nou institut, la piscina, els pasos de vianants estaven pintants, s'asfaltaren moltísims carrers... i ara què s'ha fet?! res de res. Llavat eixa boca i accepta el que realment està passant al teu poble. No sigues tant lameculos dels que governen que siguent tant pilota del govern no conseguiràs cap millora, més al contrari vas a permetre que seguisquen fen-ho així de malament. Per cert, tal volta ta casa està així de descuidada i feta pols i per aixó et troves còmode amb la brutea, fest'ho vore!!! Enserio

  ResponSuprimeix
 4. I per cert, qui tinga por que s'amague. Precisament el PP a la Safor pot alçar la mà. Els imputats de la Safor son dos del PSPV i un de Compromís aixina que no sigues tant demagogo i no generalitzes amb tanta frivolitat. Si tens proves del que dius al jutjat!! Ja està bé de tanta demagogia i populisme barat que no duen a res

  ResponSuprimeix
 5. Quant no hi han arguments de seguida es cau en les desqualificacions i el insult...
  Que hen diga algú en un poc de trellat quina relació hi ha entre poder dormir per les nits a ser uns ineficients gestors i tindre el poble brut i abandonat que ho está i ho puc constatar que el patege tots els dies cosa que qui cobra per fer ho fa deixadesa de les seues funcions.
  Sr responsable de la neteja, fasa el seu treball i fasa lo be o vajasen a tirar pedraes als gossos, aixo si, sen se cobrar.
  Als responsables politics des d'aci els demane que es facen cumplir els contractes que paguem tots els ciutatans.

  Tintin

  ResponSuprimeix
 6. Mira si estarà mal que hem tret 10 dels 17 regidors i quasi el 50% dels vots, seguiu així, amb eixe discurs i en el 2019 12 regidors com Eugenio.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari