Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 10 de juliol de 2015

El moviment es demostra caminant i el PP comença a caminar

Acceptar les errades és de savis. I pareix que el Partit Popular estiga en eixa tasca. Ha prés nota de les eleccions autonómiques i municipals i està demostrant que va a poser-se les piles per estar més prop del ciutadà i renovar-se desde dins cap a fora.

Ací a Valencia ja s'están posant les piles. El Partit Popular de la província de València celebrarà una jornada política el proper 25 de juliol sota el lema #MésaPPertura, segons ho ha anunciat el president provincial, Vicente Betoret, durant una trobada amb els mitjans i que ha servit per desgranar els detalls de l'acte.

Betoret ha destacat que "es tracta d'un procés intern de participació per enriquir el nostre funcionament i analitzar si hem d'abordar algun canvi". En aquest sentit ha manifestat que "des de l'absoluta lleialtat amb l'organització Nacional del PP obrim aquest procés perquè el nostre principal objectiu és establir una comunicació contínua amb l'afiliat, que és ànima del partit i qui ha de decidir el nostre rumb".

Així mateix, el dirigent provincial ha explicat que durant la jornada "tractarem tres grans temes atenent al que ens demana la militància: llistes obertes, limitació de mandats i primàries". També ha apuntat la seva intenció de celebrar futures trobades per "mantenir aquesta línia de diàleg permanentment activa amb qualsevol tema que com aquests puguen ser d'interès per a la nostra formació".

Un representant per junta local i districte

Betoret ha apuntat que "donada la impossibilitat de reunir-nos tots els militants en un mateix lloc hem optat per un representant per executiva local i per districte, que reculli el sentir de les seves bases i actuï com a delegat en aquesta Jornada. A través d'una circular, cada executiva està designant un portaveu ".

De la mateixa manera ha indicat que des del partit es va a fer arribar el document marc sobre el qual han de treballar les juntes i els districtes seves aportacions i suggeriments. "Un document obert perquè cap militant es quede sense la possibilitat de poder aportar el seu granet de sorra i no se senta coaccionat. L'objectiu, ha afegit, és que aquestes aportacions puguen defensar-se durant la jornada ".


"Amb posterioritat convidarem a participar en la redacció del document definitiu als representants locals que redacten les aportacions més rellevants o que agrupen un sentiment generalitzat. La idea és elaborar un futur document final, a manera de conclusions, que reculli totes les aportacions abordades en la jornada i que el puguem fins i tot presentar en forma d'esmena a la ponència d'Estatuts al pròxim congrés nacional ".

3 comentaris:

  1. Doncs si eixe canvi de logo, ridiculet per cert, es tot el que de moment haveu caminat, si que seguireu caminant, si, cap al pou, l'hòstia en els generlas va a ser de cuidado.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari