Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 4 de juliol de 2015

Estrenem govern amb ostentació i imatge


La constitució del Govern d'ahir va transcórrer amb total normalitat, entre el mite de Plató, una vara de comandament que va caure per terra, la declaració expressa de l'alcalde com a NACIONALISTA, promeses dels nacionalistes amb afegits (que també excloïen, per no ser esmentades qüestions com la lluita per l'atur a Tavernes) i amb una pantalla gegant a la façana de l'ajuntament que ens va costar als vallers prop de 2.000 euros entre el lloguer i la instal·lació.


Per què?, doncs no ho sabem. El que va costar d'aprovar la consignació pressupostària per al centre d'Adisva i la rapidesa amb què es decideixen a gastar-se aquest muntant en una pantalla per una estona per honor i glòria del cèsar valler!!!

Tradicionalment cap constitució de Govern municipal, encara que hagués obtingut la majoria absoluta, havia fet aquesta despesa en ostentació, tot i estar en època de bonança i de comptar amb el mateix espai reduït per als plens. I no entenem aquestes despeses d'imatge en una època d'austeritat com la que travessem ara.

Potser els únics que ho agrairen foren els simpatitzants de Compromís, les prop de 20 persones assegudes davant de la pantalla que seguien i aplaudien al seu líder en agafar la vara de comandament, però a la resta de la ciutat realment li interessava gastar 2.000 euros en una pantalla?, era a cas la final de la Champion seguida per centenars o milers de persones?
La defensa de la pantalleta va correr a compte de la portaveu de Compromís, la senora Llum Sansaloni, que es va escudar amb un atac absurd a les despeses dels socialistes en campanya: que si les fotos, que si la tanca publicitària … Ui!! i no va fer cap referència a les despeses de la campanya de Compromís?! La vara de medir és diferent? Què hi ha del vídeo de Compromís fet per la productora de Xavi Castillo  amb infografies, rodatge a dues càmeres, amb imatges preses amb dron ...? Saben que només les imatges preses de dron ja costen més de 800 euros? Sumen a part els enregistraments, les infografies, els muntatges … més de 1.500 euros segur només al vídeo... els milers i milers de bosses, globus, i la resta marxandatge taronja de la campanya de Compromís. Amb qui estaven compromesos? Estaven atenent menjadors socials ??

Fos com fos,  Senyora Sansaloni, no barrege naps amb cols. Es va fer una despesa innecessària en imatge del nou alcalde i diputat...

3 comentaris:

 1. La Sra Llum de Compromis va fer un discurs vergonyos, de molt baix nivell politic i personal en la defensa de la despesa feta per l'Ajuntament confundint les despeses de campanya pagades en diners propis i els gastats per l'Ajuntament.
  Per favor Sra Llum, no hens prenga per tontos i no diga eixos desficacis en un acte tan serios com el d'ahir.

  Tintin

  ResponSuprimeix
 2. Molt bona la informació. I respecte a Llum, bon comensament de legislatura. Te que donar la nota, siga com siga. La cabra al monte.

  ResponSuprimeix
 3. I una menudència sense importància: els diners del PSOE són del PSOE,privats,i amb ells,fan el que volen. Els de la pantalla eren de l'Ajuntament,posats pels contribuents,una xicoteta diferència.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari