Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 2 de juliol de 2015

Fragmentació a la vistaaaa!!

Uuyuyyyy!! com està el pati!!! Anem a treure les bufes i estar atents a la peli de lluita per la Generalitat. Aquesta lluita va començar amb el debat per centrar els punts bàsics de l'acord per governar i fer fora el PP del Govern. Compromís i les seves famílies, amb les seves lluites de poder, i PSPV davant els seus socis de Govern, dels que no es fia un pèl. "No s'ha de perdre el control". Aquesta és la clau d'uns i d'altres!

Així que es va acabar amb la ideal proposta dels independents en Educació i en Sanitat ... A sant de què ?! No cal perdre el control en cap àrea !!!

La desestructuració i la crispació són constants a la vista del que ha passat. El poder pel poder. Realment algú dels que està guerrejant pel poder pensa en els ciutadans? realment aquestes enemistats que estan guanyant porten a una bona finalitat? (realment un iphone 6 és necessari ?) ... com van a poder governar durant quatre anys si els socis ja estan traient les ungles? quina pena quina pena!!

Ximo Puig no aconsegueix aglutinar. Vol dominar però no està legitimat. Hi ha massa famílies amb interessos diferents en aquesta olla. El joc de cromos i el pacte amb el diable comença a passar factura al nou govern valencià. Amb els pitjors resultats electorals del PSPV a la mà, les ganes de govern a costa del que siga li estan dificultant els primers passos de governabilitat.

El disseny del nou Consell presidit per Ximo Puig ha generat ja conflictes interns a Compromís i al PSPV. La batalla es lliurava des de fa dies per la Conselleria d'Educació: Bloc i Iniciativa (gropúsculos dins de l'actual Compromís) eren els contrincants.

El somriure i el compromís sembla haver desaparegut de la formació nacionalista. Oltra no respecta ni a qui la va avalar per representar la coalició de partits. "No és de fiar". Els nacionalistes d'Enric Morera, del que és afí nostre alcalde Jordi Juan, defensaven el nom de la sindicalista i membre d'Escola Valenciana, Gràcia Jiménez. De fet, l'alcalde valler la va defensar a capa i espasa al seu facebook. Per dies més tard treure la seva foto i defensa del seu mur, quan finalment es va donar a conèixer que qui gestionaria Educació, per ordre de Mónica Oltra i els seus aférrims, seria Vicente Marzà, del Bloc però crític amb Morera.

Morera, futur president de les Corts desacreditat per la màxima representant de Compromís. Sí sí, la trànsfuga. Des de l'entorn de Morera, entre ells el nostre alcalde i diputat Jordi Juan, es va treure pit, però no ha servit per res. Aquesta designació ja anticipa una batalla pel control de Compromís en què Morera i els seus moreristas no sortiran molt ben parats. Ja no hi ha compromís o què?


El PSPV ha optat també per una persona de partit per a Sanitat, Carmen Montón. Puig ha triat a Montón lliure del 'compromís', ja que el seu soci no complia, però també perquè cap independent volía donar la cara pels socialistes. Però i què passa amb els d'Alacant? existeix per al PSPV Alacant? doncs sembla que nanai de la Xina, centralisme pur i dur a nivell autonòmic. Ara que ens venguin la moto de la descentralització, si ni ells se la creuen ...

Amb tot aquest embolic d'interessos, quina imatge estem donant de la Generalitat? què pensen els que han votat a la majoria? doncs sembla que l'únic que importa és provar el pastís i portar la ració més gran.

3 comentaris:

 1. Estan donant la imatge de rebre els familiars de les victimes del metro de valència per exemple. Cosa que el PP no va fer MAI en tots els anys que va manar.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Serà en l'única cosa que estan d'acord… en la resta de plantejaments sols lluiten pel poder, famílies amb interesos que están tota una vida darrere del poder. I sols trauen medides populistes, molt vistoses i queda bé i de poc calat i repercussió. Noves cares a la vista? poques… Diuen renovació? però si els que están ahí dirigint el cotarro venen de l'època dels dinosaures…

   Suprimeix
 2. Realment estos tios tenen interés en millorar la Comunitat Valenciana o volen afonar-la i convertir-la en Paísos Catalans?

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari