Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 18 de juliol de 2015

La Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes de la Valldigna demà diumenge en el CIBMCV

Demà diumenge, 19 de juliol, és el dia reservat per a les bandes que participen en la Secció d'Honor del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València en la qual la Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna es mesurarà a formacions musicals com la Santa Cecília de Cullera, la Santa Cecília de Guadassuar i la Societat Musical d'Alberic. És la segona vegada que participa en el certamen més prestigiós de quants se celebren en el que va de segle XXI.

La Banda de Tavernes iniciarà la seua intervenció a les 17:30 hores amb el pas-doble “Andrés Contrabandista” del compositor Òscar Navarro. Després interpretarà l'obra obligada de la 129 edició del CIBMCV “La Vall de la Murta” d'Andrés Valero-Castells i finalitzarà amb la interpretació de “Symphony in Green” de Thomas Doss.

Abans, a les 18:00 hores d'aquest dissabte, 18 de juliol, la Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes de la Valldigna oferirà un concert, a l'auditori de la societat musical, com a assaig general a porta oberta.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari