Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 14 de juliol de 2015

Les bandes de Guadassuar, Tavernes de la Valldigna i Alberic competeixen en la secció d'honor del Certamen de Valencia

El concurs ha començat amb el precertamen al Mercat de Colom on actuaran les societats musicals "Els majors de l'horta sud", "La Ensemble de Dolçaina i percussió de la ciutat de València "i la nord-americana" Tacoma Concert Band ", segons l'organització.
La 129 edició del Certamen Internacional de Bandes continua mantenint una dotació de 43.000 euros en premis, i es desenvoluparà en la seva integritat a la Sala Iturbi de l'auditori valencià.
Compta amb un jurat format per especialistes i reconeguts compositors i directors del panorama musical internacional com la cantant, compositora i directora d'orquestra Pilar Jurado, el clarinetista i director d'orquestra José Luis Estellés, el professor i director de banda holandès Pieter Jansen, el professor i director danès Peter Ettrup Larsen i el compositor i director japonès Satoshi Yagisawa.
Hi participen un total de 28 bandes, 27 del continent europeu i 1 nord-americà, dels quals concursen 21 bandes, 13 d'elles de la Comunitat Valenciana, 4 de les províncies de Terol, Jaén, Ciudad Real i Múrcia, i 4 estrangeres (una de Itàlia, dos de Suïssa i una dels Estats Units ".
A més, hi ha 4 bandes convidades: la "Woz-Wind Orchestra Saragossa", la "València Brass Band by Inel", la Banda Simfònica Municipal d'Albacete i la Banda Municipal de València, que actuarà per posar el colofó ​​del certamen.
Els obres obligades són: per la Secció Tercera, "Blue Outer Space" de Satoshi Yagisawa; per la Secció Segona, "Andròmeda" de Saül Gómez Soler; per la Secció Primera, "Fases" de José Alamá Gil; i per a la Secció d'Honor, "La Vall del Murto" d'Andrés Valero Castells, tots elles, composicions originals per a banda de música.
A la Secció d'Honor totes les societats musicals participants són valencianes: la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Guadassuar, Societat va unir Musical Santa Cecília de Guadassuar, Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna i la Societat Unió Musical Alberic, així com la Banda Municipal de València.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari