Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 4 de juliol de 2015

Arranjaments a la Platja de Tavernes que caduquen amb rapidesa

El passat 4 de juny l’Ajuntament informava que la Regidoria de Turisme, encapçalada per Josep Llàcer, de Compromís, millorava els panells informatius existents en la platja sobre els serveis i altres notícies d’interés que s’ofereixen als visitants i turistes.


Aquesta millora, que per cert, és gràcies al conveni amb l'Agència Valenciana de Turisme, consistia en la introducció de la informació amb anglés i un codi QR que permet accedir-hi amb el mòbil. Els operaris de l’ajuntament de Tavernes van substituir l’antic vinil que contenia el text informatiu malmés pel pas del temps, actuació que es va aprofitar per a actualitzar la informació i ampliar les llengües amb l’anglés. Estem molt d’acord en el fet que a la platja s’assenyalen tots els punts d’interés així com tindre tots els serveis de la platja en condicions per a l’inici de la temporada turística en què ja estem immersos.

Però passejant l’altre dia per la platja de Tavernes, ens vam adonar que tots els vinils apegats damunt dels anteriors estan començant a desapegar-se encara no fa ni un mes, pensem que aquesta inversió de l’ajuntament de Tavernes no ha sigut suficient per a canviar-li la cara, ja que hi ha panells que fins i tot encara es troben amb rovell. Aquesta inversió ha sigut un altre “nyap” del govern de Juan per a fer fotos i autobombo. Esperem des del diari que el govern de Juan en aquests anys de majoria absoluta, no tinga abandonada a la platja, ja que és un motor de l’economia vallera.

1 comentari:

  1. Si per casualitat, el paper vell de baix, no es lleva, i el nou s´apega damunt, doncs, quedem pitjor, perqué queda com estaba, vell baix, nou damunt, vinil a terra.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari