Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 8 de juliol de 2015

Si et quedares flipat amb la pantalla gegant... ara arriba el cap de Premsa a Jornada Completa

Jordi Juan ha demostrat ser innovador. Sí sí, innovador en despeses i ostentació. Aquesta legislatura la propaganda de Compromís va a més. Com?, què estàs diguen?! que sí que sí. Ahir la majoria absoluta de Compromís, amb els vots en contra de PP, PSPV i EU-Acord Ciutadà, va votar a favor de tenir un Cap de Premsa i Protocol a JORNADA COMPLETA. 28.000 euros ens costa als vallers el cap de Premsa i Protocol de Jordi Juan."Faena hi ha molta", dia el nostre alcalde Jordi Juan. "Hi ha molts projectes", afegia... si? Molts projectes?, quins? Ah!, vendre a Jordi Juan!! Clar!! Ara no estarà gens a Tavernes però ha de paréixer que sí que estiga. Clar que té feinaa!!! Ha de fer com si Jordi Juan estigués ací!!, o siga... farà hologrames???


"Ha de ser una persona de confiança", contestava Juan quan un dels regidors li feia la reflexió que no és moment de despeses, que l'Ajuntament té més de 200 funcionaris, i que algun d'ells podria fer eixa tasca....


Faena hi ha molta?! doncs pobres els altres que van governar sense un Cap de Premsa i Protocol!!! Així els ha anat!!! fins que Compromís no estava a l'Ajuntament mai ha hagut cap Cap de Premsa a l'Ajuntament de Tavernes. Inclús en èpoques de creixement i riquesa al poble. Ara, és urgent i necessari? Doncs sí. És necessari que algú estiga al 100% per vendre la propaganda del nacionalisme del Bloc. De fet, ha sigut la pedra angular de l'èxit d'este partit. I si la publicitat del govern la pot pagar el poble perquè han de pagar els de Compromís de la seua butxaca al cap de Premsa? millor que repartim els 28.000 euros anuals entre els ciutadans de Tavernes. Fem una porra!! qui cregueu que serà el cap de premsa? Vaaa!, segur que ho teniu a la punta de la llengua. Qui serà qui serà???? Segur que heu encertat... Vaja que és transparent aquest govern! El problema és que a este govern es confon transparència en propaganda política... la transparença no és tindre un cap de premsa que vetle per la bona imatge de l'alcalde és donar resposta als plenaris del que es pregunta en viu i en directe i no per escrit i un mes més tard quan finalitza la sesió. ..

11 comentaris:

 1. Crisi? Austeritat? Estalvi?.....Els sonaran d'algo estes paraules als de Compromís?? I després el poble el tenen abandonat. Quina vergonya!!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Mira si el té abandonat que ha tret 10 regidors amb el quasi 50% dels vots : Que no traga este discurset, seguiu així que en les properes 12 com Eugenio.

   Suprimeix
  2. Ha fet molt bona tasca amb la seua propaganda a costa del poble. Ha venut la mentira molt bé. Tant bé li ha anat la propaganda que ara el cap de premsa passa de mitja a jornada completa! ! Ixe és el seu mèrit. Tindre controlada l'opinió pública. Però de foment ni un gram. No sap ni res!!!...Maquiavelo ja día en el seu llibre El Príncipe: el príncipe debe de parecer magnánimo, virtuosos, honesto, religioso, ético... Pero sólo parecerlo. Jordi Juan no sols llig a Platón...Ara deixeu-lo fer i vosaltres els de bloc aneu aprofitant-vos d'ell mentre pogau...

   Suprimeix
  3. Alguns lligen a Platon altres creuen que el poble es tonto perdut com tú i es deixa arrastrar per propaganda,, seguiu així que aneu de p.m.

   Suprimeix
  4. Perdona però aixó ho dius tú!! No tergiverses. La propaganda és molt efectiva, sobre tot si saps com gastar-la!! Mira Goebles i la seva efectivitat en la propaganda nazi. No és que foren tontos els que votaren els nazis, és que els nazis ho tenien molt ben estudiat i disposaren d'un aparato propagandístic molt potent. Així pujaren al poder. I vosaltres ho feu de categoría! ...no sé si com Goebles, però us inspira segur ;)

   Suprimeix
  5. Si no, perquè duplicar la jornada del cap de premsa i protocol?, este càrrec que, per cert mai havía existit a este consistori i que es va llevar en l'anterior legislatura, abans de desfer-vos dels vostres socis de govern, com a despesa innecesaria... doncs fins ara han estat eixint les notes de premsa, a més a més ja teniu La Cotorra que publica el mateix inclús abans que a la web municipal, oficiosament. Duplicitat??? No caldría estalviar i no fer estes despeses ara en estos moments en que els contribuyens no poden pagar els impostos? Doncs jo crec que sí

   Suprimeix
 2. 200€ x 6 = 1.200€ una junta de govern del BLOC de 5 minuts? Quina manera més rastrera de finamciarse amb diners de tots

  ResponSuprimeix
 3. Malgrat tot la gestió económica de l'actual ajuntament es infinitament millor que la de l'antic... Els números están ahi.

  ResponSuprimeix
 4. AixIna és els nombres están ahí. ..el deute a pemés l'ha reduït en dos milions d'euros. Inverssions zero!! Ha pujat la contribució dels veïns i ha baixat el gasto públic. Quin mèrit és eixe?! Molt matemàtic és... recaude més i no gaste res i torne els prestecs per millorar el poble i ja està. La cuenta de la vieja. Què poca ambicio pel seu poble! Clar com ell no viu ací!

  ResponSuprimeix
 5. Siii. Les xifres están ahí. .. gastos de propaganda :amb cap de premsa primer a mija jornada i ara completa, amb revistes del Bloc, amb publicitat a llocs de la corda del Bloc, per cert, despeses prou elevades per al que eren, i quasi cap inversió al poble ni en neteja ni en passos de peatons, ni en Adisva...això sí 200.000 euros en un reten que no és de l'Ajuntament.

  ResponSuprimeix
 6. Una gran gestió! !!bravooo! !sols baixa quasi dos milions el deute en quatre anys!! Quan pagueu la hipoteca cada any a ke també baixa el vostre deute familiar? Doncs sí el vostre deute amb la hipoteca compra de coxe fora d'un 12% considerarieu que esteu molt endeutats? Doncs aixó és el que estava endeutat el poble. Ja firmaría jo!! De fet el Govern central deixà que l'Ajuntament s'agafara a uns prestecs gràcies a que estavem molt poc endeutas! I el govern del PP els agafa per invertir en millores del poble. De fet des de llavors no s'ha invertit res al poble i aixina està!! Menys mal que no entraren quatre anys abans perquè el poble estaría mort i desfet! ! Això sí amb un alcalde jove que se li ompli la boca diguent que és transparent i que aten i escolta al seu poble!! MENTIRA AA! ! Ell sols promet un lloc de treball a FCC per un mes a canvi de vots

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari