Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 18 de juliol de 2015

Tavernes i el Fons Valencià per la Solidaritat col·laboren en un projecte a l'Equador


L’arquitecte municipal, Juan Tormo, aprofitarà les vacances per a col·laborar com a voluntari en la creació d’un centre sanitari termal a Cotocachi (Equador), projecte que busca optimitizar i potenciar el complex 'Termas de Nangulví' que compta amb cinc piscines d’aigües termals i serveis d’alojatment i restaurant. 

L’objectiu és optimizar el complex per a implementar una nova faceta turística que ajude al desenvolupament local mitjançant la creació d’un centre de rehabilitació i guariment aprofitant les característiques medicinals de les aigües termals i medicinals.

La colaboració de l’arquitecte municipal, Juan Tormo, s’emmarca dins del programa “Experts Municipals Voluntaris” del Fons Valencià per la Solidaritat al qual pertany Tavernes.
Tavernes a través del Fons Valencià per la Solidaritat col·labora en el disseny arquitectònic i construcció d’un Centre de Rehabilitació Hidrotermal en la zona de lntag (Municipio   de Cotacachi- Equador).Voluntaris 4ª edició programa "Experts Municipals Voluntaris" (d'esquerra a dreta): Loli Vicens, Susana Tronchoni, Óscar Giménez, Juan Bautista Tormo y Andrés Lluch

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari