Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 16 de juliol de 2015

Toma toma!!! canvi de dies de paelles, disfreses i pujà!! "porque yo lo valgo!!"

Xe tu!!, sí que són innovadors estos del Bloc!! El poble va a canviar del cel a la terra!!, anem a viure de p...mare!!...

Bé, fins ací no posaria la mà al foc, però que anem a canviar els dies importants de les festes locals això sí que serà un canvi de look bruuutal per Tavernes!!, estem que ens eixim!!, de segur que venen més turistes a Tavernes i toootes les empreses demanen una parceleta per vindre ací a instal·lar-se i crear llocs de treball a tope. Amb Pep Botifarra i el canvi de dies de festes del poble açò serà un abans i un després. Us informem perquè no us despisteu... PAELLES el divendres, DISFRESSES el dissabte i la PUJÀ el diumenge. Un gran CANVI de model, tu! ho hauran fet enginyers???
Ja està clar, l'alcalde Jordi Juan, sol anar els divendres al cinema, per aixó l'any passat no va poder estar a la festa de disfresses, així que amb el canvi de dia ja pot estar. Molt bé ens pareix!! Un encert molt gran el canvi de dies!! BRA VO!!

Ara, i l'hostaleria? com l'afecta que tinguen un dia menys de celebracions grosses? Doncs dóna igual el que pense l'hostaleria que siga alcalde un hostaler i arreglat!!

5 comentaris:

 1. Impresionant la creativitat i la imaginació de la gent de Compromís!!

  ResponSuprimeix
 2. Te tot el trellat del món, així es en el 99% dels pobles.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Ostras! tú ets un dels ingeniers que ha fet el canvi! per aixó saps tant!! jajajaja

   Suprimeix
 3. A mi em pareix molt be , ja que molta gent treballem dissabte de mati per moltes festes del poble que siguen y fa anys que no disfrutem de les disfreses

  ResponSuprimeix
 4. Doncs ens han llevat un dia de festes, per a bé o per a mal

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari