Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 9 d’agost de 2015

Aigua va a Tavernes!

Si després de cinc anys és quan el Govern de Jordi Joan s'ha decidit a pintar els passos de vianants. Ara és quan es decideix a abordar la segona fase del col·lector de la platja de Tavernes. Aquest mes d'octubre, després de cinc anys sense fer res es comencen les obres de la segona fase del col·lector, després que el ple aprovés l'únic projecte presentat, en el qual ja no queda temps per comparar amb altres i es deixa a l'empresa privada que opte a l'execució de l'obra la iniciativa que introduesca millores d'accessibilitat.

Amb la pluja d'ahir ja vam veure que és urgent l'execució de l'obra. Només esperem que no siga tard, ja que al setembre és quan s'esperen les pluges abundants i serà a l'octubre quan comence l'obra.

Fos com fos cal tenir en compte que no hi ha alternativa. El projecte que es va aprovar dilluns passat serà el que es porte a terme. Les presses són males conselleres però és que el Govern de Jordi Joan s'ha adormit en els llorers i no hi ha altra. Està projectat per 25 anys de pluges com les que solen produir-se habitualment a Tavernes i que, com sabeu no són com les d'ahir. Si foren com les d'ahir, la infraestructura duraria 15 anys i aquests gairebé 3 milions d'euros invertits ens haurien costat molt cars als ciutadans de Tavernes ...Al poble, aquest matí es netejaven alguns albellons. I altres quedaven per netejar. El que cridava l'atenció és que el pavelló cobert, que segons el regidor de Compromís, Josep Llácer, tenia les goteres arreglades, es trobava en aquest estat.
7 comentaris:

 1. A lo millor es que ja tenien prou pagant els forats deixats pel PP i tramitant tots els permisos que ells no van tramitar. I per això Compromís ha duplicat els seus ressultats i els populars la mitat.

  ResponSuprimeix
 2. Sí. A lo millor. ..a lo millor estaven més preocupats per lo guapos que eixien a les fotos per com no fer res en quatre anys i vendre que tot ha canviat molt i que "es deixaren la pell" fent viages com el de la foto de la boa de plomes de lalcalde a Fitur, que han fet molta feina...b la blabla.a lo millor han treballat molt per dir que tenien l'oposició al mateix govern i possar-se la medalla de tot al final....a lo millor. En Compromís no es oro todo lo que reluce

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. De 5 a 10 i de 8 a 4 : Et sòna ? Ale, seguiu així que en el 2019 passarem a 12 i vosaltres als 2 d'abans Eugenio.

   Suprimeix
 3. Molt de parlar, molt diuen que fan però si Compromís hagues entrat abans que el PP els carrers estarien fets una m....el poble paréixeria l'oeste la ciutat sense llei...els carrers arreglat, lavinguda,la casa de la cultura, el parc dels vents....tot per no gastar. Qui no gasta no millora. I si compromis no gasta ni un clau on estan les millores per als que paguem?reeees. A ahorrar i au!

  ResponSuprimeix
 4. Ja esta be de tanta politica i de donarse les culpes els uns als altres, espere parlar en nom de molts, dediqueu els temps a fer coses per al be del poble i no a dir el q han fet mal els uns i els altres, i totes les idees si son per a be son bones, vinguen de qui vinguen, que aci a este pobles este la p...a mania de si la idea no es meua no es bona. A vore si reflexioneu i avansem

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Tota la rao! Si no estigues la politica per mig l'escoleta de la platja i la piscina coberta ja estarien obertes a Tavernes!! Quin fàstig fa la política!!més pensar per Tavernes i menys en qui fa que!!

   Suprimeix
 5. Veins i comerciants exigixen que s'adelanten les obres del colector
  http://m.lasprovincias.es/safor/201508/12/vecinos-comerciantes-exigen-adelantar-20150812001358-v.html

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari