Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 25 d’agost de 2015

Camins rurals totalment abandonats, més deixadesa

El diumenge passat, pegant una voltada pel terme ens vam trobar en un embotellament que ni la A3 en plena 'operació retorne' al mes d'agost.
 A causa de la falta de manteniment dels camins rurals, un dels camins que estava més perjudicat era el de la 'séquia la Bova', que estava tot clavillat. I ara resulta que en les últimes plogudes, es va acabar de trencar i van haver de tallar el camí des de l'entrada de la carretera, fins a l'altura del pas en l'àmbit de les vies del tren.

Xe, tant poc costarà posar unes indicacions provisionals d'un camí alternatiu per on es puga eixir a la carretera nacional? Tots els cotxes que tornaven de passar el dia en la platja de Xeraco i passen per eixe camí es van trobar en la sorpresa que el camí estava tallat i no hi havia cap indicació de per on tirar.
 Però ara resulta que ja no cal posar cap indicació, resulta que el camí està obert de nou, però no us penseu que està arreglat, no. Aneu espai si passeu per allí, que algun dia tindrem una desgràcia. 

Fins ara el govern de Jordi Juan no ha donat cap solució per resoldre aquest greu problema. O arreglen el camí o a veure quina alternativa dóna als magatzems de taronges per a què passen els camions per a traure els caixons de taronja ara quan comence la temporada de la collita...

8 comentaris:

 1. Que l'arregle la Dipu ara que el valler Lluis Pastor està d'assessor en el Grup Compromís.
  Segur que trau algo.

  ResponSuprimeix
 2. L'ajuntament ? No li correspon a éste

  ResponSuprimeix
 3. O siga...4 anys criticant que el PP tenia d'assessor a Vidal, i a la primera de canvis, quan toquen molla i controlen la Diputació i la Generalitat, van i endollen a l'amiguet de Jordi Juan, el Luis Pastor? Quina poca vergonya! Doncs han de saber en tot el poble, que molts votants i simpatizants, i també perquè no diro, prou militants, estan encorajats per este fet. O siga, amb Manolo estava mal, però en Pastor està ben fet? Esta és la raó de ser de la frase tots els polítics són igual.

  ResponSuprimeix
 4. Ja anem sabent de més enxufats del BLOC. Ara Luis Pastor l'amic de Jordi Juan. En quatre dies ja li han donat un bon jornal i els de tota la vida del BLOC sense tocar bola.

  ResponSuprimeix
 5. El millor de tot és que ara han posat una senyal de prohibit des de l'entrada de la carretera i una altra des del pas a nivell. Així que els que tinguen terres per allí, ja poden anar llogant un helicòpter, si no, a vore com accedixen sense fer una infracció. Quines lumbreres!!

  ResponSuprimeix
 6. Respostes
  1. Bravo!!seguiu aixina!!un 10!!sou els millor i aixó no canviar mai!!no escolteu que ja ho teniu tot guanyat!!

   Suprimeix
 7. Recordeu k tota gloria es efímera

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari