Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 26 d’agost de 2015

Compromís té el Pla de Defensa de Tavernes com una 'selva salvatge'


"La neteja del llit i les voreres del riu Vaca, i també dels barrancs, que es va fer a finals de juliol per part de l’Ajuntament de Tavernes, ha evitat que molts camps s’inundaren. L’objectiu d’esta neteja era eliminar canyes, malesa i objectes abocats que pogueren dificultar l’eixida de les aigües cap a la mar, a pesar que la neteja del riu no és competència municipal, sinó de la Confederació Hidrogràfica", resava una nota de l'Ajuntament de Tavernes del passat 20 d'agost.

l la pregunta és, si ho fan al riu que no és competència municipal, perquè no ho fan als llocs on és competència de l'Ajuntament?

Ací teniu una mostra de com es troba actualment el Caixer Riuet i del Pla de Defensa que SÍ que és competència de l'Ajuntament.La finalitat d'ambdues séquies és l'evacuació de les aigües pluvials de la part de l'Ombria, en el cas del Caixer Riuet i de la part de Favara i Cullera, en el cas del Pla de Defensa. Com bé diu el seu nom, l'objectiu és poder defensar-nos en el cas de fortes pluges o en el pitjor dels casos del desbordament del riu Xúquer. Però l'únic que està aconseguint aquest govern després de no netejar en més de quatre anys és que ens cresca allí una selva amazònica, a més que es muiguen els peixos per la falta d'oxigen.

Vorem què passa quan caiguen quatre gotes, com ha de córrer l'aigua per aquests canals?

2 comentaris:

  1. Compromís son eixos que han obtés quasi el 50% dels vots en les darreres locals ? Pues si que tenen que ser roinets els altres si ...

    ResponSuprimeix
  2. Humiltat?realmentent escolteu alguna crítica o sols us agrada fer com si escoltareu? Montant Ras i histories teatral jajajajjaja ...quanta pantomima

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari