Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 5 d’agost de 2015

'Digues-me què presumeixes'...I tornem al 'Donde dije digo'

PSPV fa callar el PP en preguntar pels llibres de text gratis a les Corts. I tot just un dia després que un dels que es diu anomenar també conciliador, l'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, es resistís a donar veu al portaveu de l'oposició Manolo Vidal, en el moment del ple en què s'anaven a votar els pressupostos de 2015.

Què?, com? aquests eren els democràtics, participatius, etc.? què ens hem perdut? ja es prenen les Corts al seu antull i deixen parlar només als que van a elogiar-los? Que sí, que sí, amb la boca oberta ens hem quedat en llegir la notícia. Però això què és? Ells poden treure la veu i no passa res?

Els que se'ls omple la boca parlant de participació estan que se surten de democràtics i participatius!! Els fets diuen precisament tot el contrari. Pactes de cromos i ambicions per governar va ser la primera part. Ara ja són més valents i s'atreveixen amb més.

Ara arriba la prepotència. Per què?, no sabem. Potser mola dir: "Ei!!que estic governant!! No t'ho imaginaves eh? Han estat les eleccions que menys vots he tret de la meua història però com em puc ajuntar per tirar-te estic per sobre de tu i et mane que no preguntes què no estic complint amb la meva promesa electoral! ".

El 'calla', l'actitud xulesca que ve amb l'argument de "estic gobernant" i tu, de dretes, eres dolent i no et contestaré a res. Ha de ser això. Doncs bé ... La pregunta segueix sense contestar i creguem que moltes famílies valencianes i de Tavernes voldríen saber la resposta. Així que la farem nosaltres per ací també per veure si al final donen alguna explicació. Ho dubtem, però ací queda: "On són els llibres de text gratis que van prometre en campanya electoral i els bons d'entre 90 i 100 euros per a totes les famílies que anaven a donar als escolars per al curs 2015-2016".

I recordem; Governar no és fer oposició, que és el que pareix que estiga de moda ara. No no. Governar és respondre per les promesses electorals i atendre als requeriments de ciutadans i oposició, que també ha sigut triada pel poble, no s'obliden de qui havia tret majoria, precissament. No menyspreen als votants. I responguen al que estaven convençuts que anaven a fer. Ja està bé d'enganyar amb el 'Donde dije digo...'

1 comentari:

  1. No estaria mal que el govern de Tavernes i sabent lo mal que s ho están passant moltes familias del poble contestará a la pregunta, que es del seu compromis en els llibres de tex per al curs 15/16?

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari