Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 26 d’agost de 2015

Els pares encara no saben quan comencen el curs els infants de Calatayud

De presses i amb desorganització. Hui el gabinet de premsa del Govern de Compromís de Tavernes trau la nota de l'adjudicació de la concessió de l'Escola Infantil Víctor Calatayud a l'empresa de Sonia Escrihuela Meló per al període d’un any, és a dir, el curs 2015-2016, un fet, conegut ja pels vallers des de fa prop de dues setmanes I que ara és fa públic.

Però, els pares i mares es pregunten encara la data de començament del curs escolar. Com potser que encara no hagen informat als pares del començament del curs? A hores d'ara ja deuría d'estar notificat als pares...

L'Ajuntament ha tardat prou en procedir a l'adjudicació, per tan sols un any, i, ja s'acava agost…sols un any!! I, segons hem pogut saber, els anteriors gestors no deixaren cap joguet i les noves gestores s'han hagut d'afanyar en provisionar, ja que l'adjudicació ha sigut recent. I sols per un any!

'Justos per pecadors'

Mala organització del govern valler de Compromís una volta més. Una mostra més de la desorganització dels nous inquilins de l'Ajuntament de Tavernes...Els pares tornen al treball i encara no es sap quan comencen el curs escolar els infants…I les mestres amb presses per tenir-ho tot a punt en poc de temps...


El que sabem és que l’empresa concessionària realitzará la gestió del servei i les inversions en equipament, material didàctic i informàtic, així com els subministraments i contractacions de serveis complementaris. En contraprestació, l’adjudicatària rebrà una subvenció de l’Ajuntament, que en el seu esforç per mantindre una educació infantil de qualitat destinarà 15.000 euros per a este servei. 

Les altres ofertes valorades van ser: la d’Adivertment SL, la d’Eulen Sociosanitarios SA i la de Guartaver SL., que acomplien tots els requisits que se’ls demanava. Totes les quatre propostes es presentaren estigueren molt ajustades en quan a la valoració econòmica, i el projecte educatiu ha sigut el que ha decidit en l’adjudicació.

L’Escola Infantil Municipal Víctor Calatayud disposarà de 4 unitats o grups d’infants, en edats compreses entre 1 a 3 anys, amb una oferta total de 66 places. Durant el calendari escolar, estarà oberta en horari de 8’00 a 18’00 hores. L’horari general de funcionament serà els matins de 8:00 a 13:30 hores i de vesprada de 15:30 a 18:00 hores. En els períodes no coincidents amb el calendari escolar l’horari serà de 09:00 a 13’30 hores.

També es contempla la possibilitat de donar el servei d’Escola Infantil durant el mes de juliol. Com que es tracta d’un mes no lectiu, no es poden disposar de bons d’escolarització de la Conselleria per tal de subvencionar part del cost del lloc escolar. Per tant, el cost del servei durant aquest mes haurà de ser satisfet íntegrament per les famílies que decideixquen deixar als seus menuts al centre.

Sort a la nova gestió i paciència amb els dirigents polítics que tenim! !

10 comentaris:

 1. Però si Jordi ja no està a Tavernes que no us entereu? Ara està de vacances de noces però ell viu a Vslència! ja se’n va emportar els vots d’ací per a aconseguir la seu cadireta allí, afirmant tot seguit i sense fer-se la cara roja, que ell seguiría a Tavernes(prometer hasta meter y después de haber metido nada de lo prometido). Qui no el conega que el compre.

  ResponSuprimeix
 2. Ací no hi ha govern. Hi ha DESGOVERN.
  Tenim un alcalde que viu a Valencia i Compromís està dividit per l'elecció de Llacer com a secretari local o l'enxufe de Lluis Pastor en la Dipu.
  Mare meua quin desgavell!!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. A la Dipu o d'assessor de turisme en Conselleria? Quina formació té Pastor en eixa materia?

   Suprimeix
 3. Compromís 10 regidors ... que roins deuen ser els altres

  ResponSuprimeix
 4. Tot a presses i sense previssió i per un any!! pobres xiques...

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. I damunt les gastaran per a posar l'escoleta al dia i a l'any seguent donar-li-la en safata i ben arregladeta a la gran empresa que ja van dur de la maneta a visitar les noves instalacions. I amb un contracte per a 10 anys,els que defensen el xicotet comerç i les PYMES...
   Per ara ja s'han desfet de les xiques de Guartaver,amb les que tampoc tenien "confiança". Van de prepotents com que saben que van de pujà i fan que qui no està amb mí està en contra i no ix a la foto.

   Suprimeix
 5. Normal que pasen estes coses. Tenint a Llum Sansaloni de regidora de contractació no es pot esperar altra cosa i quan Jordi renuncie a la alcaldia la tindrem de alcaldesa!!!
  Ay mare!!!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Pues no n'hi ha res més amarg que una auxiliar d'infermeria amb poder.
   La Thatcher es quedarà darrere!

   Suprimeix
 6. Prepotencia a tope! Bravo seguiu justificantho tot amb els vots. Bravo!eixos sou

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari