Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 28 d’agost de 2015

La SIUM ofereix un concert este diumenge al Cine Olimpo


La Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes ofereix un concert el diumenge 30, a les 22:30 hores a la platja de Tavernes, en el Cine Olimpo.

La Banda Simfònica de la SIUM interpretarà obres de José Vicente Egea, com 'El camino', 'Fiesta!', de Philip Sparke, o 'Third Suite for Band', de A. Reed, en la primera part.

En la segona part interpretaran les obres 'Danza colorista', de Rafael Mullor Grau, 'Portillo Andaluz', de Juan M. Molina Millá, i 'Rapsodia Lírica Española', de F. Bonete Piqueras.

El concert es farà sota la nova direcció de Rafael M. Garrigós García, un mestre amb un gran currículum. Ha sigut professor i director de diversos coservatoris de la geografia espanyola, tenint actualment la seua destinació al Conservatori Professional 'Guitarrista José Tomás', d’Alacant.

Ha estat convidat a dirigir orquestres i bandes d’Espanya, Itàlia, Colòmbia i Portugal. I a més a més
, al 2013 va estar seleccionat com a director de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, realitzant concerts per Espanya, Holanda i Bèlgica amb un gran èxit de crítica i públic.

Actualment, també forma part de nombrosos concursos i certàmens musicals a Espanya i Itàlia.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari