Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 9 d’agost de 2015

Tavernes celebra demà Sant Llorenç

Els veïns de Tavernes celebren demà la festivitat de Sant Llorenç. Els esdeveniments festius en honor del sant comencen amb la missa de les 11:00 que es celebra en honor al sant en l’ermita. A més de la missa i la benedicció del terme, el paratge acollirà el tradicional porrat, on centenars de persones acudeixen de vesprada a partir de les 18:00 hores. L’Ajuntament de Tavernes facilitarà un autobús gratuït per a tots els que vulguen pujar a l’ermita.

A partir de les 20:00 actuarà el cantautor Quim Sanç, que combina sons i ritmes tant de la música tradicional valenciana com de la popular en general, amb lletres compromeses amb la llengua i la cultura. Assumeix una certa personalitat que, sumada a l’acompanyament musical, no deixa indiferent el públic. Este concert s’emmarca dins el Festival Sete Sóis Sete Luas, que continuarà de l’11 al 15 amb més música.

El dia 11, des de Portugal, ve a actuar Pé Na Terra, el 12 Eugenio Bennato i Tenores di Neoneli, ambdós d’Itàlia, el 13 Vibra-sóis, que harmonitza en el mateix espectacle fado, morna, tradició occitana, valenciana i toscana. El dia 14, un artista nominat als Grammy Awards en 2009, Manecas Costa, i el 15 es tancarà el festival amb el grup de balls populars La Vall de Tavernes.

També dilluns comença el cicle de tallers de cuina de l'Alentejo, programat entre el 10 i el 12 d'agost, amb la finalitat de donar a conéixer les especialitats culinàries del centre-sud de Portugal. Les professores seran les cuineres de Ponte de Sôr, Cecilia Almedia i Maria Neves i el xef de Tavernes de Valldigna, Víctor Basset.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari