Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 13 d’agost de 2015

Tavernes suma nous aturats en juliol, el mes per excelència de creació de llocs de treball

El Govern de Jordi Juan, acaba d'aprovar, només amb els vots a favor de Compromís, el Pressupost Municipal 2015 sense cap partida destinada al Pla d'Ocupació de la ciutat. I així ens va i ens seguirà anant. Les últimes dades de l'atur referents al mes de juliol no són gens favorables.

Mentre l'atur registra el seu major descens en un mes de juliol des de 1998, amb 74.028 aturats menys, Tavernes segueix enviant nous aturats a les llistes del SERVEF, segons les últimes dades de l'INE. Concretament 23 nous aturats, un 1,28% més que durant el mes anterior en un mes que històricament és generador de llocs de treball.

En total, Tavernes compta ara amb 1.814 persones sense feina, aguditzant el problema de ciutat dormitori que ja pateix la localitat. Entre 25 i 44 anys són la franja d'edat que acumula el nombre més gran de persones aturades a la ciutat, amb 892 aturats. Concretament són les dones entre 25 i 44 anys, amb 510, les que major nombre d'aturats concentra. Per sectors, és el sector serveis, amb 1.267 aturats, el que major nombre de desocupats posseeix en l'actualitat. No és estrany, sense polítiques municipals per afavorir la creació de llocs de treball la xifra difícilment millore. Per cert, on és la transparència del Govern de Jordi Juan? Actes festius i lúdics sí que arriben a la gent...Però, algú ha llegit aquesta informació en un altre lloc del web municipal? Clar! millor no vore la realitat que no és massa favorable! 

5 comentaris:

 1. Ara que tenen majoria absoluta no volen que el poble conega el que passa a l'ajuntament i en Compromís. El primer en caure va ser l'excap de premsa i el següent la Cotorra. Vorem com acaba la cosa.
  Mentres l'atur continua apujant a Tavernes i JJ de vacances i vivint a Valencia.

  ResponSuprimeix
 2. Jordi Juan ni està, ni sel espera...

  ResponSuprimeix
 3. Què està passant en Compromís des de que ha guanyat les eleccions municipals per majoria absoluta, per aconseguir que es parle més mal que mai dels seus problemes interns? Compromís guanya per majoria absoluta, i ho celebra tallant els caps de les persones i els mitjans que els han fet arribar on han arribat. És a dir, militants històrics, el cap de premsa i comunicació, el blog La Cotorra de la Vall, etc etc...
  Realment increible! quan estem tots fent la porra, ens sorprenen adjudicant-li una responsabilitat enorme a una persona sense cap tipus d'experiència en gabinets de premsa, envers qui tots sabem. El blog que ha treballat incansable per vendre el producte de màrqueting anomenat Jordi Juan, quan s'arriba al tast de la glòria, misteriosament, tanca la paradeta, tècnicament per vacançes. Però amb un significatiu "després, ja veurem...".
  L'home fort del Bloc, l'ex-secretari local, deixa la secretaria del partit per tractar de reconduïr el col·lectiu i els regidors del govern municipal. Apareix una nova executiva envoltada per critiques internes de diversos fronts, què es mostren obertament enfrontats a la nova executiva.
  Resultat: enfrontaments, mostres superlatives de prepotència, guerra a mort interna, patades i mosos per agafar posicions ara que s'ha aconseguit la majoria absoluta. Més del que ja coneguem de la majoria dels partits polítics, que fan certa aquella dita que diu que tot el món és bon alcalde fins que l'anomenen. Tot això amb l'agreujament que l'alcalde que han votat la majoria dels veïns de Tavernes, no estarà físicament al capdavat del poble. Sols de cara la galeria estarà com a alcalde. Veritablement, és en València on estarà fent les seues activitats i tasques de diputat. Amb la qual cosa, tots els que l'havem votat i els que no, ens trobarem amb un alcalde anomenat Perfecto Benavent. Estafa? Mentida? Burla? Habilitat política?
  I tot açò en menys de dos mesos després de les eleccions. La frase morir d'èxit, sembla que està volant la ciutat. I és que no se poden fer les coses més mal, a nivell intern, del que s'estan fent a Compromís.
  Ara, això si, amb un somriure. Les lamentacions ja vindran. De moment, els somriures d'alguns són els que amaguen les miseries internes d'un col·lectiu sobrepassat per un èxit que els ha superat. Al temps, que en viurem de bones estos menys de quatre anys que resten per les eleccions de 2019.
  Algú vol creuar apostes?

  ResponSuprimeix
 4. Desde quan Jordi Juan es el ministre de treball?? Poca vergonya teniu. Venen a parlar aci militants d'un partiti politic que va posar de ministre de treball la seua primera legislatura a un tio que no havia cotitzat ni un euro a la SS en la seua vida... La primera cotizació de Zaplana va ser la de ministre... tocat els...
  Poca vergonya teniu, si parleu de treball, busqueu al responsable real, i no al que vosaltres vos interese

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Però quina quadrilla de covards i malfaeners!! Zaplana? perquè no vas més arrere? duguem 37 anys de constitució i ja han passat diversos responsables polítics i tú agafes el que t'interesa.. Ten dic altre ZAPATERO el recordes???

   Suprimeix

Escriu el teu comentari