Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 10 d’agost de 2015

Transparència? Ni deute, ni pressupostos, ni dades d'atur...

L'altre dia un lector ens comentava que posarem els pressupostos de 2015. El redirigirem a la web municipal perquè els consultés, ja que presumeix de transparència, però encara no estaven penjats. Bé, pot ser que aquesta setmana es pengen a la web. Deixem un període d'un mes al Govern de Jordi Juan perquè els pose a la web municipal i els veïns puguen veure'ls. Però i el deute? On és el deute municipal des de 2011 fins ara ?, què ha passat amb esta dada? On és la transparència? Els nostres lectors també ens han preguntat pel deute municipal però només hem trobat des de 2010 i 2011 ... On està la presumida transparència del Govern de Jordi Juan? Sí sí, som la tercera ciutat amb més de 15.000 habitants més transparent d'Espanya (ens agradaria veure els criteris de valoració i com estan les altres ciutats...), però no donem les dades de deute des de l'anterior legislatura fins a l'inici d'aquesta, tampoc trobem les dades de l' atur a Tavernes... Transparència, el blog afí a Compromís amb nom de pardal reclamava transparència en 2010 sobre les dades de l'atur a Tavernes:

Reproduïm el que deia en aquell aleshores el blog afí al govern de Jordi Juan, abans que governara Compromís:

"Hem de dir que ens ha costat trobar les dades de l'atur del mes de Juliol, un mes important perquè es podia comprovar si s'iniciava la creació de llocs de treball després de quatre mesos de descens a l'estat i tres mesos a la nostra ciutat.
I aprofitem per explicar i donar a conéixer ací, a la Cotorra, que a la pàgina de l'ajuntament des del mes de maig no han tret les estadístiques per estudiar l'evolució de l'atur a la Valldigna. Ho podeu comprovar en entrar al web municipal, anar a l'apartat de Foment Local, i des d'ací passar a l'Observatori del Mercat Laboral. Veureu que només arriben al mes de maig del 2010".

Doncs, bé, ara, des de que el Govern de Compromís està al poder, ni des de maig, ni des del mes d'agost de 2012, ni mai. Estes xifres no figuren en Foment Local. Tal volta és perque com no s'està fomentan res ja no interesse saber com va... Com no és informació positiva pel Govern...

14 comentaris:

 1. 10-4-2-1, teniu prou resposta ?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Incorrecte, es 9-4-2-2. Els numeros podrien correspondre tambe al grau d'opacitat de cadascu.

   Suprimeix
  2. Vullgau o no vullgau les urnes en van donar 10 i quasi un 50% dels vots i per això i per moral EU ha renunciat a agafar el segon regidor

   Suprimeix
  3. I aixó vol dir que el poble us va donar permís per fer lo que us passe pel forro?? Algú vos tindrà que parar els peus no? O es que eixos resultats avalen els vostres actes dolents? Prepotencia i inmaduresa total.

   Suprimeix
 2. Transparencia JJ? No feu riure.
  Segur que mai sabrem que costa el reten de policia o el Festivern o el Iboga o....

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Clar que no! Che!però si ho fa Compromís està ben fet!! Si els nacionalistes fan irregularitats, gestions nefastas, enganyen o simplement no fan res ho fan de gran categoría! ! Braaavooo!! El poble ens ha votat per que ho fem!! Eixa és la lectura!! Jajajajjaja menuda panda de cares dures! Damunt excussant-se en que han tret majoria! A todo cerdo le llega su san martín!

   Suprimeix
 3. Així és!la prepotencia és la millor resposta!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Prepotència ? realitat, dades objectives, ni més ni menys. Més val que es preocupeu del perquè heu tret eixos nefastes ressultats, i com seguiu així, en el 2019 al clot més encara.

   Suprimeix
  2. Prepotencia, sí, per justificar coses mal fetes amb resultats electorals...les coses mal fetes están mal fetes si les fa un partit o si les fa altre. El que està al govern ha de començar a respondre dels anys que governa, que el PP ja fa quatre anys que no està. Ara no pot tenir encara la culpa el PP. No sigau tan irresponsables. I tot no val. El poble posa i lleva als partits. Aixó és lo bo i saludable de la democràcia!

   Suprimeix
  3. Pseudodiariet fascista de la "Tabernes"... Tens por de publicar tots els comentaris? Es que si no va a favor del PP no li publiquen res aci? Que pooooor.... Buaaa!!!! Que poca vergonya, pero tranquil, tu dissabte de putes i diumenge a missa...

   Suprimeix
  4. Les faltes de respecte i insults sols donen a conéixer a la persona que escriu els comentaris i la seua impotència. Si no t'interesa el que es publica al Diari de Tavernes eres lliure de no llegir-ho. Altra vegada no es publicarà el que dius si té un to d'insult. Respectem totes les opinions però no les faltes de respecte gratuïtes

   Suprimeix
 4. Per a què tenim una xica cobrant 30.000 euros anuals de premsa? Per a què tenim un regidor de Comunicació? Per a què tenim una web supertransparent? Per a traure tot el que és positiu, i obviar el que no? Amb transparència, amb participació, amb...molt de morro!!! amb molt poca vergonya. Amb males pràctiques.
  Com sels han pujat els "humos" als nacionalistes. Qualsevol es bufa l'orella. Quins prepotents i suberbis, mare!

  ResponSuprimeix
 5. Este és el "resum" del pressupost que ha pubilicat l'ajuntament en el web.

  http://www.tavernes.es/images/stories/Documents/Economia%20i%20Hisenda/Pressupost%20Municipal/PRESSUPOST-2015-aprovat-inicialment.pdf

  Tant han resumit que no han posat ni el nom dels capitols.
  Per qué no publiquen el pressupost complet? A que tenen por?
  Estos son els transparents? #DonenRisa

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari