Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 1 de setembre de 2015

Camí Marenys : 350 euros d'impostos i el camí en estes condicionsAbans, tots els anys es feia manteniment de camins rurals i s' asfaltaven nous camins. De fet, aquest manteniment està subvencionat per la Diputació per a aquest efecte a través dels Plans de Camins Rurals. Però des que va entrar Compromís al govern valler això ha passat a la història. Ara es destina la subvenció de camins rurals per a altres menesters com l'asfaltat de carrers. Un dels exemples de carrer que s'ha asfaltat amb aquesta subvenció és la de darrere de la Casa la Cultura que uneix amb el polígon. Sí sí, la de l'Stop polèmic.

I mentre, els camins rurals es llancen a perdre. Fa pocs dies us comentàvem el cas del Camí a la 'Séquia la Bova'. A causa de la manca de manteniment dels camins rurals, aquest camí estava tot clavillat. I ara resulta que en les últimes plogudes, es va acabar de trencar i van haver de tallar el camí des de l'entrada de la carretera, fins a l'alçada del pas a l'àmbit de les vies del tren.

Avui us posem aquestes imatges que ens han deixat compartir des de l'Associació de Veïns de Camí Marenys. Allí tampoc els ha arribat el manteniment ni l'asfaltat. "Paguem 350 euros d'impostos i seguim tenint el camí en estes condicions", asseguren els veïns d'esta zona de la platja.


4 comentaris:

 1. Els camins del poble estàn abandonats.
  A vore que si el nou regidor d'agricultura es posa a treballar i arregla els camins perquè la anterior regidora no va fer res de res pels llauradors.

  ResponSuprimeix
 2. A vore, els vallers sabem que eixes cases son ilegals i si pagaren lo que les correspon en proporció al terreny que ocupen pagaríen molt més. I per tant no tenen dret a reclamar els accesos que té un carrer del casc urbà si no uns camins rurals, els quals a més no estan preparats per a soportar la quantitat de trànsit que suporten per estes cases ilegals.
  A més sabeu que eixa contribució urbana li la va ficar un govern del PP i ara i gràcies a les gestions d'un de Compromís va a tornar a ser rústica.
  Això ho sabem tots els vallers i per això han castigat a qui han castigat i han recolzat amb quasi un 50% dels vots a Jordi Juan. I entre ells puc afirmar encara siga per estadística molts dels que viuen en eixa zona.
  Així que seguiu així, seguiu que favor li feu al actual govern.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Sr. Listo i interesat -perquè es nota que és de Compromís- tinc terres i li asegure que abans de Compromís els camins rurals es mantenien i sasfaltaven. Cosa que ara res de res. Ni en dines subvencionats per aixo. Segon, lo de rústico ha sigut una medida estatal presa pel PP no es pose ara medalles on no correspon. No ha sigut Compromís ha sigut el PP i a nivell d'Espanya, eixa que tant odien vostés. I tercer, el que diu que es cobren 350 euros d'impostos a l'article, segons he llegit, -no sé si sr. Listo I interesat tambe ho ha fet-, era un veí de Camí Marenys. O siga, que el sr. JORDI JUAN considera que són ilegals les cases però els seguix cobran 350 euros. Ahí es na...quina poca vergonya que teniu!comencen a governar si saben i deixen de tirar les culpes a altres governs que ja és hora de que assumeisquen les seues responsabilitat! !

   Suprimeix
 3. siguen o no siguen il.legals, mentre sels cobre uns impostos sels ha de proporcionar uns accesos dignes i no sols a les cases sino tambe als terrenys agricoles, no tenim per que accedir amb 4x4. Rl que te que fer el nou govern es utilitzar les ajudes per a lo que estan destinades, no per a aumentarse les productivitats, etc...

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari