Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 7 de setembre de 2015

Cinc anys amb l'escoleta a la platja acabada i tancada


L'arribada de setembre ve marcada per les pluges, però eixe no és l'únic tema del que cal parlar. Hem vist caure una palmera per la inoperància d'un govern valler que no ha sigut capaç de posar-li remei quan era hora. No ha sabut ni llevar els dàtils per alleugerir el pes que suporta l'arbre ni podar-les quan era el moment de poda.


Però també estem davant d'un govern, el del Bloc o Compromís, que també és inoperant per obrir l'escoleta d'estiu de la platja. Ja va per a 5 anys de govern de Jordi Juan i en tot eixe temps no ha sigut capaç de posar en marxa l'escoleta de la mar. El més díficil, que era fer l'edifici, ja li ho van donar fet. El més fàcil que és posar-la en marxa ha sigut una d'eixes moltes coses que els nacionalistes han oblidat. Després van de defensors de l'educació, però ací a Tavernes tenen l'escola de la mar tancada.

Fa poc han adjudicat per sols un any l'Escoleta de Víctor Calatayud. Una adjudicació que celebrem, però pensem que el govern de Juan ha perdut una nova oportunitat d'obrir l'escola de la mar. Era molt fàcil en la licitació posar com a condició obrir la de la platja i dur la de Víctor Calatayud. Però no, s'obliden de la platja, s'obliden de l'educació dels més menudets vallers. I, un any més amb Jordi Juan la platja es queda sense escoleta.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari