Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 9 de setembre de 2015

Col·locat i ben col·locat, l' assessor de la Diputació que criticava als assesors i a la DiputacióJordi Juan està agraint a tots els seus col·laboradors més fidels a Tavernes l'èxit aconseguit en les passades eleccions locals. I lluny queda allò que tan ferotgement defensaven desde Compromís. El poder els ha fet perdre el nord?, o és que el nord de Jordi Juan i els seus estava a aconseguir el que tant han criticat dels seus contrincants polítics del PP? 

Canvi?, o el mateix gos -aquest cop nacionalista-, i amb diferent morrió?

Les crítiques són per als altres. No per a ells mateix. Si Compromís ho fa, és perfecte, no? No es veu igual la palla en l'ull alié que en el propi, veritat senyors de Compromís? Contraris, aparentment, als amiguismes, a la Diputació i als assessors, ara sembla que han canviat d'opinió en entrar al poder. I, un cop més tornem a trobar-nos amb la ja famosa frase que persegueix al govern de Jordi Joan i de la Generalitat d '"on vaig dir dic, dic Diego". Han demostrat que, segons els seus actes, sembla que tot el que tenien era enveja. Enveja?, sí, enveja. Aquesta sensació tan infantil produïda per desitjar el que té l'altre. Doncs sí, així és.

La contractació de l'Ajuntament de Tavernes dels serveis de jardineria de l'empresa del germà d'una regidora no va ser suficient. Tots recordem també amics amb qui es veia Jordi Juan que resultaven adjudicataris d'obres menudes, moltes obres menudes, sense necessitat de fer cap concurs. Va ser el primer pas.

Les credencials del nou assessor de la Diputació


I us posem un nou exemple d'això que ens ha cridat molt l'atenció i hem hagut de rellegir dues vegades. Encara no donem crèdit al qual ja és vox populi i figura en un document oficial de la Diputació de València. Luis Pastor, qui portés la campanya de Compromís a Tavernes, proper i defensor de l'alcalde valler Jordi Juan a ultrançaha aconseguit el premi per la seua fidelitat.

Com és possible? A algú li sona les crítiques de Compromís i dels seus mitjans a la Diputació de València?, algú se'n recorda fa uns mesos com es criticava al portaveu popular de Tavernes Manolo Vidal per part dels mitjans de Compromís de Tavernes per ser assessor de la Diputació? Doncs sí. Però ara ja no critiquen als assessors ni a la Diputació, perquè ells estan en eixes institucions que tant han criticat. La història la repeteix precisament una de les veus crítiques amb els assessors i amb l'existència de la Diputació.Els mèrits de Pastor, més allà de tenir la formació professional i ser el cap de campanya de Compromís a Tavernes, són, com es veu a la foto que hem trovat amb Jordi Juan, participar amb formacions nacionalistes. També simpatitzar amb algunes, entre ells Bildu, eixa que ve del radicalisme vasc i que ha mostrat el seu suport a les accions de la banda ETA. Sí senyors, al congrés que es va fer a Tavernes, van ser convidats representants d'este partit, Bildu. Tal vegada siga un orgull pel Bloc, però per a la gran majoria de vallers és una ofensa. I el nou assessor de Compromís a la Diputació va participar a este congrés. 

Eixes credencials, a la sombra del partit, i la filosofía de "o fem nosaltres la política o ens la faran a nosaltres" li han servit a Luis Pastor per aconseguir este càrrec pel que perceb 38.318,56 euros a l'any, que es diu prompte.


Una vegada més es demostra que Compromís no és res de nou. L'únic que hi ha nou és una manera de fer política bruta i de desprestigi per després fer un copia i pega ràpid d'estructures que realment sempre han volgut tenir. És més, Compromís està demostrant que és una coalició que ven populisme amb moltes ànsies de poder i poques ganes de canviar el que estableix per assolir el nacionalisme a força d'enganyar als seus votants amb la bandera del valencianisme (quan són pancatalanistes de pro i antiespanyolistes).


12 comentaris:

 1. A mi em pareix be tindre un assessor de Tavernes en la Diputació si porta diners al poble.
  Pa que siga un de fora que siga un del poble.
  Al final tots el partits polítics son iguals. Arriben al poder i lloguen als seus.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. I a mí. Els asesors, sempre que tinguen experiència i estiguen formats i capacitats deuen existir, de manera limitada. I la Diputació fa falta. El que no és ètic és criticar la presència d'asesors i de la diputació quan no governaven i ara que governen col·locar-se en eixa estructura que ells han criticat per inoperant. O siga que si altre fa eixa feina està mal però si el que cobra per eixa feina és un de Compromís és correcte? No home no!! Si esteu en contra no deurieu contribuir al funcionament d'eixa estructura que és la diputació. Molt menys anar d'asesor una persona que no té gens de formació… El que demostra és que son uns aprofitats. Compromís, Jordi Juan i Pastor han criticat als que duien diners al poble desprestigiant a persones molt capacitades amb formació superior, també han criticat l'existència de la Diputació i ara es posen a eixa estructura que ells desde fora del govern han criticat per beneficiar-se d'ella. No sé jo si tant per dur diners al poble…Tenen més cara que esquena, però com ho fa Compromís ara us pareix bé? realment sap la gent que ha votat???? Fora del govern són una cosa i dins del govern son altra, de què aneu realment?? o és que sols volieu el poder per benefici propri? aixó sembla

   Suprimeix
 2. Compromis ha fet aixó,? que extrany, I luís Pastor porta una camiseta de la Bandera vasca?. Que extrany. Que pinta una bandera vasca amb un defensor acerrim de la Valenciania?. Si algú familiar seu vora segut assasinat per Eta, defensaría Bildu?

  Es demana justicia i es critica a aquells, per després fer el mateix. Aixó en un circle menuts de amics es diu falsetat, en política es motiu d´orgull. Algo no va be amb aquesta espanya, i lamentablement, tenim uns politics que portaran a la roina a Espanya.

  Desde fa molt de temps, que a Espanya, tenim una colla de Governants, que va a portar al desastre col-lectiu a tota una nació.

  Es temps que els ciutdadans es revel-lem e eixim al carreR i digue´m PROU, PROU, PROU.

  ResponSuprimeix
 3. Els ciudatans en una democràcia parlen en les urnes i ho han fet recentment i no cal vos recorde a qui ha premiat i a qui ha castigat.
  I sí, eixiu al carrer a vore quants en sou, es veu que no tinguereu prou amb la reacció popular a favor del govern i en contra del PP quant la moció, i es veu que tampoc amb el castic en les urnes.
  I en quant a lo de la bandera, des de quant es ser proetarra portar una bandera basca ?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Así es. En una democracia afortunadamente favorecemos el cambio político. Afortunadamente! Esperemos que así lo dejéis hacer los próximos años...porque intolerantes sois un rato con los que no piensan como vosotros...total para luego, si os conviene, copiarlo y sacar beneficio

   Suprimeix
 4. Felicitaciones Diari, habeis sacado una muy buena información y muy bien documentada. Ponen a un asesor que no tiene formación ni experiencia ni nada de nada, solamente que es de Compromis. Y cobra un sueldo bárbaro.
  ¿De qué va a asesorar Luis Pastor? ¿Qué sabe? Un asesor en una Diputación sin ninguna formación y que no ha gestionado ni un kiosko.
  Que verguenza mas grande.
  Todo se arregla AMB UN SONRIURE.

  ResponSuprimeix
 5. El que te que fer a qui no li parega bé es regular el tema i que per a ser assesor es tinguen que cumplir una serie de requissits de qualificació per a un lloc determinat inclus ser funcionari com ho son els anomenats per Carmena, però qui ho pot fer, el PP, no ho fa perquè faria fora a molts dels seus assesors : O no ? Aleshores doncs rés teniu que dir d'este o de qualsevol altre cas quant els vostres amiguets poden evitar-ho i no ho fan.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Però què dius Enric antes Enrique? En qui estaràs les properes eleccions?

   Suprimeix
  2. Aixó disho als del teu partit Compromis que ara estan governant i que comencen amb exemple. I deixen de fer el que tant han críticat. Que sou més falsos que una moneda de 30 euros. Estos es casen en Podemos en lesquerra, en radicals o en qui siga per conseguir governar per colocar als seus en bons sous. De fet ara esta governant el partit menys votat amb el tercer menys votat i el quart menys votat..Ja voriem que pasaria a lhora de pactar una politica economica... que sería de dretes o desquerres? Ho sabeu vosaltres?o també us enganyen? No tenen ni idea. Que vota qui vota a Compromís? Dreta?, esquerra? nacionalisme ?pancatalanisme? Perque ahi hi ha de tots els colors possibles...A tu que than promes? Si els teus están governant deixe grup et tocara algo segur...si no a seguir com estas que estas de categoría.

   Suprimeix
 6. P.D. I tot s'arregla amb el somriure de quasi el 50 % de recolzament dels vallers i no amb l'amargor de les cares que li se van quedar a populars i socialistes amb la seua debacle.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Seguiu somriguent...seguiu..que això és molt sa

   Suprimeix
 7. i mentres tant, la cotorra, callada, per no alçar cap sospita o haver d'informar de coses q no volen.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari