Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 13 de setembre de 2015

El Comité Executiu provincial nomena a l'exalcalde de Tavernes, Manuel Vidal, coordinador de la campanya nacional

NOTA DE PREMSA DEL PARTIT POPULAR:

El Comité Executiu Provincial del Partit Popular de València ha designat aquest dijous als responsables de dirigir la campanya del partit per a les eleccions generals pel que fa a la província de València. I l'exalcalde de Tavernes, Manuel Vidal, ha estat escollit com un dels coordinadors de campanya del Partit Popular per la província, juntament amb l'exalcaldessa de Torrent, Amparo Folgado. D'altra banda, els responsables polítics de l'equip al costat de Vidal són l'exconseller Luis Santamaría i la diputada nacional Belén HoyoEl Comité Executiu Provincial ha decidit utilitzar una fórmula d'òrgan col·legiat per portar la responsabilitat de la campanya atorgant responsabilitats en el procés electoral. El comité de campanya "ha de funcionar amb la precisió d'un rellotge suís per guanyar les eleccions més importants de l'última dècada", pel que està compost per persones que representen "els mateixos principis que el PPVAL: potència, perseverança, valentia, obertura i llibertat", com explica el president del PP de la província, Vicent Betoret. 

El representant popular ha remarcat la importància d'aquesta cita amb les urnes perquè "aquesta vegada no parlem de canvis de partit en el govern, parlem, potser, d'un canvi del sistema de govern". En aquest sentit, ha assenyalat que "tots serem responsables del que passe al desembre", raó per la qual ha demanat als presents que s'acorden "de les banderes amagades darrere les cortines, els himnes silenciats, les apostes per l'adhesió de la Comunitat a Catalunya o el viratge d'Espanya cap a una nova Veneçuela "quan afronten la campanya i criden a la participació, en al·lusió als nous partits que concorreran a les eleccions i a possibles pactes post-electorals.

El Partit Popular ha aconseguit que Espanya torne a tenir credibilitat en el sistema financer internacional i és l'única opció per al creixement estable de l'economia espanyola i de creació de llocs de treball com s'ha demostrat en l'últim any. Actualment, està dirigint totes les actuacions policials per depurar dins del partit totes les accions delictives. I estes mateixes accions es van a fer extensives a tots els partits polítics.

5 comentaris:

 1. Molt bona decisió. Manolo Vidal farà que el PP torne a gunanyar les eleccions en Valencia. Segur que Manolo fa una gran campanya.

  ResponSuprimeix
 2. Encara que no te res a vore, podriue obrir un debat o comentari, de la ausencia del Cap de la Policía Local, amb el acompayament de les Autoritats de la Processó del dissabte.

  TAmbè la falta dels Agents, que normalment fan d´escortes de la comitiva.

  Discrepancies politiques?, guerres internes?. Ay Ay, Ay, Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. I a la provesó de la Divina Aurora??? sols anaren dos regidors del PP cap del Govern!! quina vergonya!! en la provessó de la patrona del nostre poble!!

   Suprimeix
  2. No m'extranya, si més d'un 20% de la plantilla de policies està de baixa i el cap de policía de viatge... O es planten o a agafar-se baixes

   Suprimeix
 3. Enhorabona Manolo! tú sí que tens formació i coneiximents per poder fer eixa i qualsevol tasca que et planteges... no com altres assessors... Per ser assessor de Compromís sols cal tenir l'FP i haver venut Brites, ahí estàn els que tant criticaven al PP... els mateixos que demanaven que embotinaven per fer manifestacions i ara com estan al govern ja no es manifesten i fan callar als que es defenen i pensen d'altra manera. No respecteu a ningú!

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari