Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 23 de setembre de 2015

El Partit Popular lamenta que no s'haja tingut en compte als altres partits polítics en els canvis substancials sobre les festes

Esta any les festes s’han fet sols quan Jordi Juan podia vindre i fer-se la foto. Les festes s’han adaptat a l’alcalde i no l’alcalde a unes festes participatives que és el que Tavernes mereix. Els Populars de Tavernes consideren que el govern de Compromís ha fet canvis considerables a les festes sense consultar a la resta de partits o entitats locals, mostrant el seu caràcter totalitari. Com és normal, quan hi ha canvis, es fan encerts i errors. 

En el cas de les festes, Compromís no ha tingut present el diàleg amb la resta de forces polítiques o associacions de la ciutat. Han dissenyat unes festes a la mida dels governants i sembla que les festes s’han adaptat al fet que l’alcalde, Jordi Juan, ni està ni viu a Tavernes. Han sigut unes festes de cap de setmana sols perquè l’alcalde poguera estar a València i vindre a Tavernes quan li vinguera bé. A més a més, el govern de Compromís no ha sabut captar l’atenció de la ciutadania en actes tan típics com els carrers engalanats, on sols participaren set (cada vegada són menys) o el ball de disfresses (amb la participació de sols 11 comparses). 

Tal volta la decisió unilateral d'este govern haja sigut pressa tenint en compte que Jordi Juan i el seu govern han deixat la ciutat totalment convertida en una ciutat dormitori, ja que cada vegada queden menys empreses i el nombre d'aturats segueix creixent. Però, així i tot, els Populars de Tavernes pensem que Tavernes i els hostalers de Tavernes es mereixien una setmana de festes i el Govern no ha volgut escoltar a ningú més que a ells. Els resultats han sigut com cabia esperar. La participació ciutadana ha minvat i els premis també s’han reduït. El govern de Jordi Juan no s’ha preocupat de prendre mesures perquè es recupere la participació en els carrers engalanats, les xarangues, les 24 hores de bàsquet o les comparses de disfresses. 

El que sí aplaudim és que a la programació tornen els artistes locals i la música al nostre poble, tal com proposàvem des del Partit Popular de Tavernes altres anys. Les festes d’enguany seran més recordades per incidents en parcs infantils, JJ misterioses en la gespa de la Goleta o el pagament de localitats als bous, que no pels actes que s’han fet.

12 comentaris:

 1. Mare meua k manera de kexarse d tot!!!
  Les festes millor kom este añ xq axina tots an pogut nar a ls disfrasos xq con comprendreu en tavernes faena poka y poka gent treballa asiii yo mai e pogut nar als dusfrasos y enguañ si

  ResponSuprimeix
 2. Estes han sigut les pijors festes que jo recorde.
  Festes anunciades tard i mal.
  Pocs carrers engalanats.
  Poques activitats per a public infantil.
  Poques actuacions a una Plaça Major que ha estat buida la major part de la setmana.
  Paelles sense llenya i sense llum.
  La Plaça buida tota la setmana.
  Poques comparses en un Ball de disfreses mal organitzat.
  Un castell de fi de festes vist per poca gent per culpa del dia i l'hora en que estava programat.
  Bous al carrer fets desde la desidia d'un govern que no asegura que l'any que ve tornen a festes...
  Un alcalde que ni està ni viu a Tavernes que no asistix a molts dels actes perquè está a Valencia que és on te la faena i la vivenda.
  Cap dia de festa escolar.
  En fí. Unes festes programades d'esquenes al poble pel govern de Jordi Juan que no han agradat a ningú.

  ResponSuprimeix
 3. Senyor quanta tontería tenim que llegir !!! Cada dia està més i més clar el debacle en les urnes del PP de Tavernes i lo que els queda si no canvien, el que no pareix porten camí.
  Ara ressulta que les festes s'adapten a l'Alcalde : Si no fora que es tràgic perquè ho diu un partit que ha governat i preten governar Tavernes ressultaría còmic.
  I que hi han menos carrers i comparses es cert, però des de fa vuit anys.

  ResponSuprimeix
 4. Però els bous no els paga Jaume a través de l'Ajuntament?

  ResponSuprimeix
 5. Que han costat les Festes?
  Que han costat els bous?
  Ho sabrem? Ho dirà este govern transparent?

  ResponSuprimeix
 6. Jordi Juan està a Valencia i ve de cap de setmana i tots a disfrutar de les festes quan a ell li vinga be. Qué desconsiderats que sou. Xe que es l'alcalde!! qué més dóna quan vullguen els ciutadans de Tavernes?! Ell és el que importa!!

  ResponSuprimeix
 7. Jajajajaj no haveu vist la foto d'avelleta en el sofa de casa dels pares??? és bonísima!! diria ale disfresemos i foto!! el tio la foto!! podría dedicar-se a ser model!! jajajaja és que és un artista!! aixó sí, el poble sense feina, però i lo guapo que ell ix a les fotos?? jajajaja quin caxondeo senyooors!!

  ResponSuprimeix
 8. Són antitaurinos però a Tavernes no serà per que tots són de la penya taurina… però quines contradiccions!!! estos es convine de jaqueta a la mínima si hi ha interesos económics d'alguns dels capos

  ResponSuprimeix
 9. Jo vaig anar a sopar a la Plaça, i bocabadat en vaig quedar, quena en feren alçar de la taula, en lo millor del sopar, per orde de la Autoritat politica.

  ResponSuprimeix
 10. Jo vaig anar a sopar a la Plaça, ball de disfresses, i bocabadat en vaig quedar, quena en feren alçar de la taula, en lo millor del sopar, per orde de la Autoritat politica.

  ResponSuprimeix
 11. No es pot demanar a Jordi Juan que busque el consens o la pariticipació si no els necesita. Ell és aixì d'autoritari i poc li importen les festes de Tavernes perquè ell viu a Valencia.

  ResponSuprimeix
 12. "Festes anunciades tard i mal." - Com tota la vida bonico
  "Pocs carrers engalanats." - Kina tragèdia... Perque no culpar al canvi climàtic?
  "Poques activitats per a public infantil." - Really? Jo crec que quasi com sempre
  "Poques actuacions a una Plaça Major que ha estat buida la major part de la setmana" Com sempre, tothom treballa fora del poble i no te festes.
  "Paelles sense llenya i sense llum." Correcte. Pero molta mes gent que altres anys al ser les paelles en Divendres, molt millor i de sentit comú, algó que no s'ha vist al poble en molts anys.
  "La Plaça buida tota la setmana." Mas de lo mismo, "- Mama que buena está la paella! - Pues repite hijo! - Mama que buena está la paella!"
  "Poques comparses en un Ball de disfreses mal organitzat." El canvi climatic altra vegada fent de les seues...
  "Un castell de fi de festes vist per poca gent per culpa del dia i l'hora en que estava programat." Correcte
  "Bous al carrer fets desde la desidia d'un govern que no asegura que l'any que ve tornen a festes..." Es sometrà a consulta, podries dir també 'Bous al carrer fest desde la desidia d'un govern que CONSULTARÀ AL POBLE PER VORE SI L'ANY QUE VE TORNEN'
  "Un alcalde que ni està ni viu a Tavernes que no asistix a molts dels actes perquè está a Valencia que és on te la faena i la vivenda." Ja ningú s'enrecorda que Manolo Vidal es va traure la carrera per les vesprades anant a Valencia quan estava presidint l'ajuntament a jornada completa.
  "Cap dia de festa escolar." Desde ben menut (fara 20 anys) recorde anar a clase entre setmana en festes del poble
  En fí, si la oposició continua en aquesta línea seràn mes de 4 anys a la sombreta. Crec que el PP ha de cambiar d'estratègia

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari