Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 16 de setembre de 2015

Escrit que ens envía Joaquín Palomares, veí de Tavernes en memòria de pepe Meló

Pepe Meló considerava a Don Ricardo com a un pare. Els dos compartiren l'amor per les muntanyes, i ells dos es professaren gran afecte, doncs sempre que Don Ricardo venia al poble feien per vores. Quàntes vegades ens ha contat les excursions i muntanyes a les quals Don Ricardo els portava!!


Formava part dels xicons que formaren el Club de Muntanya D.Y.A, que fundà Don Ricardo per fomentar el muntanyisme local.

Anys després, l'any 1972 es fundà el Centre Excursionista Tavernes de La Valldigna, aleshores al Patronat de San José, del que va ser membre fundador, soci nº 1 i primer President.

La seua passió era el muntanyisme i la seua difusió a través del Centre. I en aquells anys també la conservació del nostre Patrimoni, representat pel Monestir de La Valldigna. En aquestes passions sempre el va acompanyar la seua dona Pilar, que al costat d'ell ha estat sempre, compartint tot.

Era una persona de gran qualitat humana. Al seu costat ningú es sentia estrany, i tots se sentien a gust. Qualitats que feien agrupar-se les persones al seu costat.

Era persona optimista, sempre veia la botella mitja plena. Quan teníem algun problema ell sempre ens feia ser optimistes.

També des del principi ha estat lligat a la Falla Cambro, ell feia els cartells explicatius de la falla.  I sobretot actuava, com a molt bon artista que era a les funcions de teatre que feien tots els anys
Pare de dos fills. Era una gran persona, una referència humana per a molts, un bon amic,i eixa classe de persones que ens deixen molt buits en partir.

Sempre estarà als nostres cors.
Deu li done la glòria que es mereix per haver passat per este món donant-nos amor,companyia, afecte, optimisme i fidelitat.

Ximo Palomares, 11-9-2015

(Escrit per ser llegit a la missa funeral del meu amic Pepe. Ell i altres dels que ja en quedem pocs vam fundar, i hem gaudit i cuidat el Centre Escursionista Tavernes de La Valldigna, entitat que als seus 43 anys està molt viva, i és un referent del muntanyisme i la cultura a Tavernes i La Valldigna, dirigida avui per jóvens molt actius que segueixen l'esperit dels fundadors)

1 comentari:

  1. Estaba d fora i Acabe d llegir q Pepr Melo a faltat estic molt apena . Pepe era una excelent person. Jo la conegut com empresari com ells poc, persona molt emprendedora, dessidid en tot. Ximo unes paraulen molt boniquex . Estic molt sorpresa. DEP Pepe Melo

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari