Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 23 de setembre de 2015

La cova del Bolomor s’obri al públic

El jaciment arqueològic de la cova del Bolomor, situat a Tavernes de la Valldigna, estarà obert per als visitants que vullguen apreciar el seu valor  històric este dissabte dia 26 de setembre.

L’Ajuntament de Tavernes, junt amb el Museu de Prehistòria de València, organitza una jornada de portes obertes en la cova del Bolomor amb l’objectiu de destacar el seu valor. Estem davant un lloc important per a descobrir els orígens i les característiques del poblament paleolític europeu, les formes de vida dels neandertals i altres homínids que els van precedir.

L’equip d’excavació del jaciment, que a hores d’ara continua treballant en la cova, és el que farà una visita guiada per a explicar tots els descobriments que s’hi han fet, així com també un taller didàctic de talla lítica amb sílex i de foc prehistòric per fricció.

Les visites són gratuïtes i estan programades a partir de les 9 del matí fins a les 14:15 hores. Els interessats hauran d’acudir al poliesportiu municipal de Tavernes de la Valldigna o telefonar al 96 282 28 16 per a la inscripció. Els grups seran d’un màxim de 50 persones i es recomana que no hi acudisquen menors de 9 anys pel difícil accés a la cova.

Els que no estiguen inscrits no hi podran participar, i tots els menors han d’anar acompanyats d’un adult.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari